Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Toyota Hilüx Ön Tampon
Konuyu Başlatan:
Konuyu başlatanhilüxcü osi Tarih:
slm abi.sana iki sorum olacak.1-senin yaptıgın tampon nasıl oluyo resimli görmem mümkünmü ve bide bi fyat ne kadara yapıyosun?
2-arkadaşın tamponu hatırladıgın kadarı ile güzelmiydi.yani çok fazla dökük bi tamponsa benimkinin durması sanırım daha mantıklı
bu arada 3 soru oldu kusura bakma abi. ;D ;D ;D
aslında sefa abinin tamponu benim işimi görürde oda fiyat söylemedi bi türlü.akşam özelden bi adres yolladılar orjinali sinyaller hariç 210 tl yi buluyo abi.tabi işcilik taktırmak falan derken bana 250 yi geçer ama .neyse.olmadı orjinali alıp taktıracam son çare.ama bu arada senin yaptığın tamponu merak ettim abi.
sayın forumcu büyüklerim ben hala bi tampon alamadım bulamadım.sefa abimde bi dostuna verdi.yani uzun lafın kısası bizim araba hala tamponsuz.tampon işimiz hala duruyor.yardımlarınızı bekliyorum.
merhabalar değerli forumcular.aracım küçük bi aksaklıktan sonra muaneden geçti.tabi onda da aracımın bi suçu yokmuş limitörü söküp atmışlar.devrinide aldım muanede tamam.ama şuan kafama takılan tek bi sorun var ki onuda sizlerin yardımı ile halledebileceğime inanıyorum.aracımın orjinal ön tampona ihtiyacı var.yani elinde çıkma ön tampon olan yada tamponunu çıkarıpta vinç takmak için demir tampon takıp elindeki tamponu boşa çıkan bi forumcu olursa tamponunu almak isterim.lütfen yardımlarınızı bekliyorum.arabamı çok sevmeme tek engel kaldı oda ön tampon