Toyota Hilüx Ön Tampon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hilüxcü osi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,328
Ynt: Toyota Hilüx Ön Tampon

osman selam bi arkadaşa ben yapmıştım tanpon onda orjinalı duruyo istersen ara tel veriyorum 05323266617 . olursa kargo yapalım .

Etiketler

slm abi.sana iki sorum olacak.1-senin yaptıgın tampon nasıl oluyo resimli görmem mümkünmü ve bide bi fyat ne kadara yapıyosun?
2-arkadaşın tamponu hatırladıgın kadarı ile güzelmiydi.yani çok fazla dökük bi tamponsa benimkinin durması sanırım daha mantıklı
bu arada 3 soru oldu kusura bakma abi. ;D ;D ;D

aslında sefa abinin tamponu benim işimi görürde oda fiyat söylemedi bi türlü.akşam özelden bi adres yolladılar orjinali sinyaller hariç 210 tl yi buluyo abi.tabi işcilik taktırmak falan derken bana 250 yi geçer ama .neyse.olmadı orjinali alıp taktıracam son çare.ama bu arada senin yaptığın tamponu merak ettim abi.

osman istediğin resimleri yolluyorum[attachment=1][attachment=2]

S7301969-1.jpg

S7301974-1.jpg

sayın forumcu büyüklerim ben hala bi tampon alamadım bulamadım.sefa abimde bi dostuna verdi.yani uzun lafın kısası bizim araba hala tamponsuz.tampon işimiz hala duruyor.yardımlarınızı bekliyorum.

Kesin kaanat getirdim artık, bütün güzel Toyotaları Antalya toplamış :D
Sefa bey nazar değmesin güzelmiş aracınız iyi günlerde kullanın.

Selamlar
Sedat

hsbasar' Alıntı:
Kesin kaanat getirdim artık, bütün güzel Toyotaları Antalya toplamış :D
Sefa bey nazar değmesin güzelmiş aracınız iyi günlerde kullanın.

Selamlar
Sedat
:smiley: teşekkür ederim Sedat bey, sağolun.

Osman tamponu kaba bir çizimle şu hale getirsen aslında daha yakışıklı duracak[attachment=1]

ads?z.jpg

merhabalar değerli forumcular.aracım küçük bi aksaklıktan sonra muaneden geçti.tabi onda da aracımın bi suçu yokmuş limitörü söküp atmışlar.devrinide aldım muanede tamam.ama şuan kafama takılan tek bi sorun var ki onuda sizlerin yardımı ile halledebileceğime inanıyorum.aracımın orjinal ön tampona ihtiyacı var.yani elinde çıkma ön tampon olan yada tamponunu çıkarıpta vinç takmak için demir tampon takıp elindeki tamponu boşa çıkan bi forumcu olursa tamponunu almak isterim.lütfen yardımlarınızı bekliyorum.arabamı çok sevmeme tek engel kaldı oda ön tampon :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR