Toyota Hilüx Yatak Sardı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MaNDaLiNa_ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,495

MaNDaLiNa_

Ana Kamp
Slm arkadaşlar.
Az önce bi sevdigim arkadaşla konuşurken aracının yatak sardıgını söyleyip dert yandı.
Aracı 2005 model toyota hilüx cift kabin.

Bu arkadaş motor ve yedek parca arıyor.teknik bilgim fazla olmadıgı icin ne lazım bilemiyorum ama yatak sarmış bi arac icin gerekli olan yedek parcalar diyeyim.
Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.Burdaki sanayide 5 Bin lira masraf cıkarmışlar motor ve yedek parca konusunda uygun fiyata beni yönlendirebileceginiz bi adres varsa sevinirim.Teşekürler...

Etiketler

Ynt: Toyota Hilüx Yatak Sardı

Muştayım ama gerekli motor ve gerekli malzeme uygun fiyata olursa yinede arkadaş alabilecegini söyledi 2. el motor arıyor.
İlginiz icin tşkr ler..

Merak ettim bu motor yatak sarana kadar kaç km yaptı? Ülkedeki mazot kalitesi yüzünden turbo dizel motorların zamanından önce sorun çıkardığı söyleniyor.

olasiliksiz' Alıntı:
Merak ettim bu motor yatak sarana kadar kaç km yaptı? Ülkedeki mazot kalitesi yüzünden turbo dizel motorların zamanından önce sorun çıkardığı söyleniyor.

Valla bende bilmiyorum yanıma gelince motor yatak sardı sanayiye gittim 5 bin lira masraf cıkardılar vs vs gibi bi sohbetimiz oldu temiz 2 ci el motor bulsam onu taktıracam dedi bende sizlere bi sorayım istedim varsa elinde 2 ci el motor hem size hemde arkadaşıma yardımcı olayım istedim.

5 yaşındaki bir toyota çiftkabin pikap'a nasıl yatak sardırırlar..
anlayabilmiş değilim..
yani hangi motor olursa olsun,yağsız bırakırsan,eksik yağla uzun yol katedersen mutlaka motor yatak sarar..
5 bin t.l. masraf..şu zamanda toyota pikap için bence çok fazla..demek'ki..yatak sardırıldığında motorun diğer aksamlarına'da bayağı zarar vermiş..Krank,biyel kolları,pistonlar zedelenmiş,ve gömlekler aşınmış olabilir..
eğer krank standart'sa belki 0.0010,yada 0.0020 ye taşlanabilir..

selamlar..sevgiler..saygılar..

Arkadaşımın numarası degiştigi icin eski numaradan uşamadım.Sanırım işini hal etmiş burdaki usta ile anlaşmış ama detayları bilmiyorum .

Arabayı emanet almış bi arkadaşından sanırım rampaya tırmanırken cok zorlamış arabayı bi araya gelip konuşunca detaylı yazarım buraya.
İlginiz icin tşkr ler.

geçmiş olsun,inşallah hesaplı haletmiştir arkadaşınız tamir işini, :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR