KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bunu anlamanın bir yolu vardı sanırım şasi numarasıyla alakalıydı.. Kimisi Hindistan kimisi Afrika üretimiydi. Karıştırıyor olabilirim ama Afrika üretimli olanlar var o kesin.
Bunda yanlış birşey yok zaten. Japon'yada üretilecek diye birşey yok. Maliyet nerede daha azsa firma orada üretecektir aracı.
Kısacası doğru olabilir. Ancak bu Toyota kalitesinden birşey kaybedeceği manasına gelmez. Araçlar yine Toyota fabrikasında üretiliyor..
selam,
Onur kardeş ben ona katılmıyorum.Türkiyede veya brezilyada üretilen mercedes,wolkvagen asla almanya üretimi gibi olmuyor.Bu benim hatırladığım tosbağa diye isimlendirdiğimiz ww grubu brezilya üretimi yapmıştı.bizdeki yerli toyota ile Japonyadan gelen bence aynı kalitede değil,kalite anlayışımız bile farklı.Keşke daha iyilerini yapabilsek,cari açığımızda bu kadar olmazdı.
selam,
Onur kardeş ben ona katılmıyorum.Türkiyede veya brezilyada üretilen mercedes,wolkvagen asla almanya üretimi gibi olmuyor.Bu benim hatırladığım tosbağa diye isimlendirdiğimiz ww grubu brezilya üretimi yapmıştı.bizdeki yerli toyota ile Japonyadan gelen bence aynı kalitede değil,kalite anlayışımız bile farklı.Keşke daha iyilerini yapabilsek,cari açığımızda bu kadar olmazdı.