Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omergin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 165
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,498
Ynt: Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod)

4x4 Hilux ta bu kadar çok Jant alternatifi olduğunu farkında değildim :smiley:

Etiketler

OffRoader-EB' Alıntı:
4x4 Hilux ta bu kadar çok Jant alternatifi olduğunu farkında değildim :smiley:
benim araç 4x2. 2şer seri çıktı 4x2 ve 4x4 yeni hiluxlar.
4x2 de normal(basic) ve daha lüks(comfort). 4x4 de de aynı şekilde normal(freedom) ve daha aksesuarlı(adventure) şeklinde.
4x4'ün freedom olanında 16" jant vardı standart , neden bilmiyorum. kalktı zaten o modeller artık . şimdi 2.5 4x2,4x4 ve 3.0 4x4 modelleri olmak üzere 3 hilux var.

Şansa doğru araç almışız desenize. Gerçi bu yıl 3.yılı doluyor. Satarız herhalde.

OffRoader-EB' Alıntı:
Ben bugün sizin için Almanya'ya yazdım. Hilux süspansiyon alternatiflerini sordum. Ben şirkete bir tane sizin aracın eşinden aldım 2006 yılında. Jantları 16". Sizin aracınızın model yılı kaç?

merakla bekliyoruz :smiley:
benim araç 2008 model SR5 kasa, yalnız 2008in ortasında makyajlandı hilux.. facelift oncesi diye geçiyor bizimkiler..

Gelen cevap aşağıda. Schackles programdan çıkarılmış. Ama komple 40-50mm lik kit verebiliyor. Light load makası seçmek daha iyi olabilir.

Sorry, we didnt offer longer shackles to lift the car - i can only offer a complete suspension with longer
shocks, coil springs front, leaf springs rear, bushes and u-bolts. Lift the car around 40-50mm.
Leaf springs rear depend of the really constant load ( light load, medium load or heavy duty 350kg constant load )

tahmin ettigim yanıtı vermisler, tesekkur ederim :smiley:
isteyen olursa elimde omenin hilux için hazırladıgı suspansiypn parçalarının pdfsi var, mail atabilirim..

30-45mm arasında yukselme olur yazıyor..

Teşekkür ederim. OME iyi bir seçenek. Ürün alırsanız takmadan önce mutlaka iyice zımparalayıp yeniden boyayın. Avustralya'dan gelen mallar bizde çabuk paslanıyor :smiley:

arkadaşlar emniyet kemeri uyarısını kapattım teşekkür ederim yalnız şu anda kapılar açıldığında sinyaller 2 kez yanıp sönüyor (kemer boşta takılı olmadığından ötürü)

fatihk26' Alıntı:
arkadaşlar emniyet kemeri uyarısını kapattım teşekkür ederim yalnız şu anda kapılar açıldığında sinyaller 2 kez yanıp sönüyor (kemer boşta takılı olmadığından ötürü)

fatih bey nasıl yaptınız ya ben türkçeye çeviren olarak yapamadım ;D ;D ;D
anlatırmısınız lütfen ;D

bu arada ömer bey aracı 13 cm yükseltsem ben, yani sizin araçtan 3 cm yüksek olsa, 33-12.5-15 takabilir miyim ?? kurtarır mı ?

fatih bey 12.5 çok genis.. 4x4 lere 2-3" yukselttikten sonra 285 taban genisligine sahip lastikleri takıyorlar.. bu durumda bile sanırım davlumbazı biraz egiyorlar, en ideal olçu 285-75-16 olur 33" istiyorsanız..

omergin' Alıntı:
fatih bey 12.5 çok genis.. 4x4 lere 2-3" yukselttikten sonra 285 taban genisligine sahip lastikleri takıyorlar.. bu durumda bile sanırım davlumbazı biraz egiyorlar, en ideal olçu 285-75-16 olur 33" istiyorsanız..
işte jantları elden çıkarmamaya çalışıyorum ben de ondan. 7"x15" e uygun bişi bulmalıyım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.