Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omergin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 165
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,494
Ynt: Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod)

33-12.5-15 i elinizde janta zaten takamazsınız, 32-11.5-15 i bile takamazsınız hatta..
7" genisliginde janta en fazla 10.5" lastik takılıyor..

Etiketler

valla bende zor tutuyorum kendimi 16" janta geçmemek için, mevcıt hilux jantlarını satabilirmiyim acaba?

omergin' Alıntı:
valla bende zor tutuyorum kendimi 16" janta geçmemek için, mevcıt hilux jantlarını satabilirmiyim acaba?

çok rahat gider onlar bence. çok şık jantlar. ben şu toyotaya bakıcam yarın. ordaki jantlar duruyorsa ve benim hilu ya giderse alayım bari 450 lira 4 adet, toyota garantili birdaha zor bulunur .

valla sanırım ellerinde kalmış, aslında pek arazi aracına gidecek gibi değillerdi hatırladığım kadarıyla ama çok da alıcı gözüyle bakmadım..
2 set var biri 15" biri 16" yanlış hatırlamıyorsam .

aslında en guzel lc prado jantları, çıkma falan bulunsa kaçırmamak lazım..
aslında ben eger 16" e geçersem siparisle jant yaptırıp mat siyaha boyatmayıda dusunumuyor degilim..

omergin' Alıntı:
aslında ben eger 16" e geçersem siparisle jant yaptırıp mat siyaha boyatmayıda dusunumuyor degilim..

http://discountwheeloutlet.com/inc/sdetail/1026

bu jant çok güzel. benimkiler de incubus,
dolar biraz sakinleşse fiyatlar da fena değil. Türkiye'ye yollarlar mı bilmem ama aklınızda bulunsun.

jant guzelmis ama 5 bijon bu, bizimkiler 6 bijondu sanırım..

http://www.newhilux.net/phpbb/shed.php?view=1&id=35 bu jant çok hosuma gidiyor benim..

bu arada bu araçta 3" yukseltme var ve 33-11.5-16 kullanmıs..

benimki 5 bijon. adventure lar 6 mı ???
güzel yapmışlar ama hiç ofsetsiz jantlar da pek gitmiyor yeni model araçlara bence.

6 bijon bizimkiler..
ben ofsetsiz jant seviyorum, lastikler dısarı tasmamalı bana gore :smiley:

bende daha önce toyota corolla vardı bu emniyet kemeri uyarısını aynı şekilde kapatmıştim aynen sizin türkçe ye çevirdiğiniz gibi uyguladım

fatihk26' Alıntı:
bende daha önce toyota corolla vardı bu emniyet kemeri uyarısını aynı şekilde kapatmıştim aynen sizin türkçe ye çevirdiğiniz gibi uyguladım
valla ben de uyguladım banamısın demedi ;D
ne o semboller çıktı ne başka bişi. bi kağıda yazıp yanıma alayım belki atladığım biryer olmuş olabilir.

arkadaşlar lastik büyütmek ve genişletmek aracı çok hantallastırmaz mi bana en uygunu 32 10.5 15 gibi geliyor bu ölçü de bulunmaz sanırım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR