Toyota VX80 Hakkında Yardım!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan denizdb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,484

denizdb

Yeni Üye
selamlar.oncelikle sunu soylemek isterim; siteye yeni üye oldum birkac gündür cok fazla inceleme fırsatım oldu.cok sey ögrendim bu yüzden emege gecen herkese sonsuz tesekkürler.konuya gelicek olursak;henüz 3 günlük98 model toyota vx 80 dizel sahibiyim.ve araca imkanlar el verdigi sürece yapabilcegim herseyi yapmak istiyorum(lastik,şnorkel,far vs).ayrıca aracın motorunda sorun var ve rektifiye olması gerekıyor.izmirde yaşıyorum ve burada bu aracı gosterebılecegım önerebileciniz bir usta ve aksesuarları temın edebılecegım bir servis,aksesuarcı varmıdır? şimdiden tesekkürler..

Etiketler
Ynt: Toyota VX80 Hakkında Yardım!

ve araca neler yapabılecegım konusunda onerılerınızı beklıyorum..

hoşgeldiniz aramıza öncelikle aracı hangi limitlerde kullanacağınıza bağlı olarak modifiye etmeniz lazım onu söylerseniz bizlerde size hangi modifikasyonları yapmanız gerekir söyleriz ;),aracınızı izmirde usta tanımamakla beraber açıkcası motorunuzuda işin ehli olmayan bir yerde açtırmanızı hiç ama hiç tavsiye etmem ,parçaları pahalı ve zor bulunduğu için açıldımı bir kerede toplanıp kapatılması daha uygundur , istanbulda TEM SERVİS , tavsiye ederim suat usta ve babası vecihi usta bu işin piridirler ,kesinlikle başka yerlerde uğraşmayın geri dönüşleriniz daha kötü olur ,snorkel ERYAZ OTOMOTİV alınabilir ,lastik işide kolay siz hele bir karar verin arkadaşlarım ve ben size yardımcı oluruz

Araciniz hayirli olsun kazasiz belasiz insallah aracin resimlerini bizle paylasirmisiniz. bendede 95 model hdj var 1 hdt motorlu bende araci aldigimda bayagi ugraştim her konuda yardima hazirim. resimleri bekliyoruz.

Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız binmeniz dileği ile aramıza hoş geldiniz.
Kenan YAMA

cok tesekkürler iyi dilekleriniz için.soyle söliyim zeytincillikle ugrasıyoruz cok sık sert kosullarda olmasada sık sık arazideyiz.elimizin altında boyle bir arac varken daha zor sartlarıda denemeyı dusunuoruz tabiiki. ;).syle bır durum daha var bir onceki aracımız 91model defender 110 du. sehır içi kullanım için bınek otomobılımızı arazı ıcın onu kullanıyorduk fakat suan vx 80 tek aracımız oluıcak o sebepten konfor ve sehir içi kullanımda onemli..

aracın fotolarını cekme sansım henüz olmadı fakat ılk fırsatta cekip koyuyorum ;)

merhabalar araciniz hayirli olsun, ben de izmirdeyim ve vx100 kullaniyorum... izmirde nerede yasiyorsunuz? aslinda bugun avukat bir arkadasim aradi beni ve yeni bir vx80 den bahsetti yoksa o siz misiniz? yukarida cihan konuyu net ozetlemis, kucuk bakimlar kontroller icin izmirde toyota tokullar ideal hem servis hem formenleri hem de musteri memnuyitei super ama malum iscilik ve fiyatlar tum servislerde oldugu gibi hayli yuksek. ben izmirde olmama karsin aracimin bakimlarini istanbulda temservis suat dostum yapiyor. hatta yakin zamanda yaninda olacagim. eger sizinde yolunuz sık sık istanbula dusuyorsa, eminellere teslim etmek istiyorum diyorsanız onlar bu isin turkiyedeki tek adresi... cunku bizim araclara oyle herkes bakamıyor, yapariz diyorlar ama, olmuyor... cok denedim ben. izmirdeki 3 toyota servisinden yalnizca birindeki (yukarida adı gecen) formen anliyor dusunun o da burada tek... ne zaman isterseniz iletisime gecebilirsiniz...

s a aracınız hayırlı olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin ne kadara aldınız acaba bide abi ne kadar km yapmış araç saygılar.

iyi dilekleriniz ve yardımlarınız için cok tesekkürler.karsıyakada oturuyorum bahsettiginiz kişi babamın arkadası avukat cüneyt bey olabilir.basınızı cok agrıtcam emin olun :smiley:aracın motorunda olan bır sorundan dolayı suan ıstanbula gotrmemız mumkun degıl rektifiye işlemini burda yaptrmak durumundayız. aracı 31.500 tl ye aldık.anladıgım kadarıyla baska bır cok konuda oldugu gıbı bu konudada ıstanbula işimiz cok düsecek..
.

evet cuneyt aradı aksam beni, ben de karsiyakadayim, ozelden size telefonumu yazayim benimle istediginiz zaman iletisim kurabilirsiniz, elimden geldigi kadar yardimci olurum size...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler