Toyota VX80 İçin Şnorkel İmalatına Kontenjan Açıyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan t392syncro Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,585
Ynt: Toyota VX80 İçin Şnorkel İmalatına Kontenjan Açıyorum.

en güzeli tamponsuz ,,parada cebimizde kalır aslında. ;D

Görüntü005.jpg

Etiketler

Çağlar merhaba,

Ben temmuz sonu Arb vinçli ön tampon sipariş ettim, fiyatı 1492.-Aud(Avustralya doları).Kısmetse yükseltme kitleri ile gelecek.
Yanlız anlamadığım başka bir şey var Arb arka tamponda alayım dedim arada çok fark var. Sadece arka tampon 2250.-Aud. stepne taşıyıcısı 875.-Aud.Böyle olunca da sadece öne aldım.Olmazsa arka tamponu da siyaha boyarım takım olurlar :smiley:

ben arka kısmın bu kadar pahalı olacağını düşünmemiştim hiç.bağlantılarıyla falanmı ilgilidir acaba....
sanayide çözücez bu işi ozaman ;)

Heralde dediğin gibi bağlantıları farklı çünkü arka tampon daha ufak ve ince öne göre ama fiyatında büyük fark var.

Selam Çağlar.... ben tampon,rock-slider,stepne demiri ve roofrack'i Tuğsan ve Heytem 'in yaptırdığı Orhan Ustayla çözüyorum.Gittim tanıştım, ön görüşme yaptık, ay sonuna doğru alacak hepsini bir aksilik çıkmazsa 20-25 günde teslim edecek. gerçekten işçiliği on numara...Ben İstanbula gelmenden yanayım...... temiz iş,sağlam iş istiyorsan doğru adres ;)

abi bu gidişle gelicez anlaşıldı...geze geze boludan doğru :D

gel gel ,hem tanışmış oluruz hem de işin görülür :smiley:

birde kahve içelim boğaza karşı..malum içanadolu ikliminde yaşıyoruz ;D ;D

sevgili arkadaslar kaan arkadasımızı boyle bir is baslattıgı icin kendi adıma tesekkur ediyorum
benimde bu konuda nacizane onerilerim olacak fiber dedigimiz malzeme elyaf polyesterve sertlestirici
ile birlikte kalıba uygulandıgında kalıbın seklini alan malzemedir saglamlıgı kalıba yatırılan elyaf sayısıyla
arttırılabilir hatta aracın kaportasındanda saglam yapılabilirzaten toyotanın camurluk dodikleride bu
malzemeden yapılmıstır ferrari corvet hatta yerli anadol stc vb otomobillerde bu malzemeden yapılmıstır
insanlar bu malzemeden araba yaparken biz bi snorkermi yapamıycaz ayrıca bu herangi bir kazada
10 parcaya bile bolunse tamiri mumkundur montaj delikeri yalama bile olsa onunda tamiri mumkundur
dolayısıyle bu malzeme cok ekonomiktir plastik snorkerlerde bunların hic birisi mumkun degildir
ayrıca bu is birazda butce meselesidir toyotacı arkadaslarımız snorkere cok daha hesaplı sahip olacaklar
bazı arkadaslarımız bu ise 500 ila 1000 tl kadar para yatırdılar cogununkıde gordugum kadarıyla fiber
3 5 arkadas bir araya gelebilirsek turkiyedeki toyotacıların turkıyede uretilmis ilk seri toyota parcası olacak
ayrıca numune verildigi takdirde toyota land suzuki vb bircok aracında snorkeri daha ucuza ulkemizde yaptıra bilicez
hepinize tesekkur ediyorum bayram.

hayırlısı olsun inşallah bayram bey plastik dediğimiz malzeme abs denilen türden şu anda küçük boy teknelerde bile fiber üretimi artık neredeyse yerini bu abs denilen platik malzemeye bırakmaya başladı hafif ve kırılmaz bir malzeme aynı malzeme araç üstü bagajlardada kullanılıyor yanlış bilmiyorsam, ama siz bu işi fiberden çözebilirseniz çok mutlu oluruz ülkemizde yedek parça sıkıntısının ne demek olduğunu bizler çok iyi biliriz inşallah başarılı olursunuz şimdiden kolay gelsin yardımlara hazırım elimden geldiği kadar

Bayram bey iyi geceler... Kaan arkadaşımız bu projeyi 1-2 ay evvel ortaya çıkarsaydı herkes düşünebilir di...ama Türkiye genelini geçtim, Gezenbilirde iki elin parmakları kadar yokuz ..çoğunun da snorkeli var... dolayısıyla adetli olsaydı eğer maliyeti düşük olacaktı, bence az sayı için, üretilmiş hazır ürünler şu an için avantajlı... saygılar.....

t392syncro' Alıntı:
vx80 aracımız için snorkel kalıbı alıp fiberden yaptırma kararı aldık fakat bunu başarabilmemiz için sayımızın biraz fazla olması gerekiyor. Ustamız birebir orjinaliyle aynı olacağını ve adet fiyatın 300tl ye yapacağını söyledi isyeten arkadaşlar isimlerini ekleyebilirse çoğunluğu sağladığımız an başlayacağız.
Kalıplar ustamızda kalacak isteyen olursa tekrar döktürebilecek civata ve kelepçeler bize ait olacak.(ustaya yıkmaya çalışıyorum ama galiba yıkarız) Bu iş istanbulda yapılacak kargo alıcıya ait paralar hesaba geçince ürününüz tahminlerimize göre 1 hafta içinde size ulaşacak.
Bence faydaları duyduğum kadarıyla kırılma çatlama olursa tekrar yapılma sansı varmış fiyatı ucuz gümrük yok diye düşünüyoruz. Birde montaj şemasınıda bulup sizeteslimedeceğiz ki yanlış montaj olmasın.

Burda unuttuğum veya hesaplayamadığımız birşey olabilir akıllara yanlış birşey gelmesin amacımız ticaret değil bulunması zor birşeyi elimizin altında isteyen herkeze ulaştırabilmek.

Merhaba,

Nedir şnorkel deki son durum acaba???,Antalyada bizim grupta 4 adet VX80 var onlarlada konuşup size yönlendirebilirim..

selamlar

sahibinden de buldum işinize yaraybilir http://www.sahibinden.com/toyota_vx_80_icin_safari_snorkel-77WQQaXQQ14620187WQQpXQQdisplayitem&keyword=toyota

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler