<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="07gokhanlc" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
07gokhanlc' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Kürşad sen antalya sanayisini benim iş yaptırdığım insanları,antalyada arabası bulunan tamir ettiren toplayan insanları itham ettin ben savundum,<br />
(Bu insanlarki sen ve gezenbilir ailesinden olan; arkadaşımız misafirimiz dediğimiz insanları başı üzerinde taşır )şimdi ise alınganlık ediyorsun... burada alınganlık göstermeye gerek yok... Lütfen bana kaybettiğim insanları ve hatta gerçek görmediğin dostları yaz ki bende muhasebesini yapayım
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Bugüne kadar ne sana ne antalya gurubuna hiçbir saygısızlık etmedim, araba alırken yada arabay bişeyler yaparken siz ne dediyseniz tamam dedim. Yusuftan arabayı alırken sadece sizin ordakilerin temiz demesiyle arabayı aldım baktırma gereği bile duymadım. Buna rağmen başıma gelen olaylardan sonra Yusuf u bile tamam bana 1500 tl para verdi şasenin onarım amsrafını Yusufla aramdaki mevzu kapanmıştır dedim. Antalya gurubunun yaptığı herşeyde destek verdim, içinde bulunabildiysem bulundum. <br />
<br />
Sürekli hepinize abimsiniz kardeşimsiniz dostumsunuz dedim. Sen şurda gleip bu kadar yaralı olduğum bir mevzuda bile ben konuşurken bende araba alıp satıyorum töhmet altında kalıcam diye düşünürsen, yada seni zor durumda bırakmaya çalıştığımı düşünebiliyorsan. Sonrada bana çıkıp sanal dostluk gerçek dostluk,, internet off roadcusu muhabbetlerine kadar muhabbeti düşürüyorsan. Sen zaten kendin yap bunun çıkarımlarını ve kimleri nasıl kaybetiğini.<br />
<br />
Herşeyi benden iyi biliyorsunuz off roadu, dosluğu, interneti , arabaları, araba alım satımını o zaman muhasebenide kendin yapabilirsin. <br />
<br />
Ben antalya esnafını sanayisini yada araba satanları hiçbir zaman töhmete sokmadım, sadece dedimki aralarında çürük elmalar var, dikkat etmek o elmaları ortaya çıkartmak lazım. En başta sen ve sizinkilerin buna katılması lazım töhmet altında kalmamak için. Sen ama bunu savunur duruma girerek kendini ve etrafındakileri töhmete sokuyorsun. <br />
<br />
Tuğsan la az önce konuştum, arabasının çamurluk bölümlerinde benimki gibi çft kat saç var, ama bu işlem antalyadamı yapıldı, istanbuldamı yoksa yurtdışındamı bişey diyemem diyor haklı olarak. Sonuçda ortada bişey olduğu açık ama, benim olayımla bu üst üste gelincede müsadenizle birkaç söz söyelem hakkımda olsun. Alınacaklarda üzerine alınsın. Siz eğer bişey yapmak istiyorsanız Antalya sanayisinde benim arabaya o çift kaporta içini kim yapmış onu bulun ifşa edin. Bulmanız çok zor değildir. O arabayı kim boyadıysa o yapmıştır.</div>