KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
allah sana hafta sonu sabır versin dicemde , yengenin yanında bu zaten süt dökmüş kedi gibi ağzından laf çıkmıyor oturuyor bir yerde bakıyor etrafa , rahat edersin hafta sonu ;D ;D ;D
allah sana hafta sonu sabır versin dicemde , yengenin yanında bu zaten süt dökmüş kedi gibi ağzından laf çıkmıyor oturuyor bir yerde bakıyor etrafa , rahat edersin hafta sonu ;D ;D ;D
kursat sen once cakma lazi halletde sonra bana sataş
var bir beklentimiz heralde tampon konusunda sesin aksini eline vermezsem bende muco degilim. Anane babane camel lopez hepsi anasini satiyim. iki aracdan birini cekiciye yuklicez otekiyle donecez.
Sen tecrubene guveniyosun bende arabama bakalim hangisi galip gelecek.
oglanı oyalamama gerek yokkı hocam gelinimi getir kaynasırlar cocuklar. yenge onay verdi sende kimsin tas koyacan.
gordun tabi daylan gibi bitirim oglani dedin benim kiza bu evlat sahip çikar. hemen damat ayagi dimi çakalllllll
oglanı oyalamama gerek yokkı hocam gelinimi getir kaynasırlar cocuklar. yenge onay verdi sende kimsin tas koyacan.
gordun tabi daylan gibi bitirim oglani dedin benim kiza bu evlat sahip çikar. hemen damat ayagi dimi çakalllllll