KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yok abi ya 80 benim hayalim 100 ııı ııhhg...yimez...80 tam benim tarz agresif yırtıcı ;D 100 daha yumusak bence agır abi tarzı ;D recep abi muhabbette burda 2 sene binerim diyodu ama nasip işte
Erkut hocam duymadim telini cocuklarla ufak bir orman ateş başi yaptik iki aile aradim şimdi meskul sonra surat yapa sakin haa..
Bu arada bilenler bilir bilmeyenlere soyliyim. iki hattim var. ikiz karta olursam. 33 de olurum. 32 calar ama mesaj gelmez. tek tel taşiyosam 33 yanimdadir. ama 32 caldiysa eger muhakkak donerim. Calmadiysa kim aramiş mesajida problem donmezsem yadirgamayin.
Telim calipda tanidigim bir numaraya donmemişligim olmaz özet bu geçenlerde teldeki numaralar gitti bir kaç kanka numarami silmişsin diye sitem etti.
kardeş çok özel bir kablo değil ya , bilgisayar kablosu oluyor kalınlardan aklında olsun ,aküdende bagaja direkt kablo çektirmen lazım kalın bir kablo bizim amfi kablosu gibi aklında olsun
erkut kardeş dolab yaklaşık 4,5 amper çekiyor saatte, ama kablo zayıf olunca aşırı ısınıyor veya dolabın kalkış anında istediği güzü vermiyor vermeyincede dolab çalışmıyor ben daha evvel aracın arka bagajında bulunan çakmak lıktan aldım araç çalışırken dolab çalışıyordu ,kontağı kapatınca dolap ilk kalkışı yapmıyordu sonradan anladık ki çakmaklığa gelen tesisat kablosu ince halbuki çakmaklığın üzerinde 120 watt kadar diye yazıyordu buzdolabı ise 50 watt ,ama ilk kalkışta kompresörün biraz daha fazla enerji ihtiyacı oluyormuş bu yüzdende kablonun kalın olmasında fayda var ,benim bahsettiğim kablo içi bakır olan 6 mm kablo yanılmıyorsam birde 10 mm kablo lar var ikiside oluyor