Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,045,007
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cemtascioglu' Alıntı:
baska bulursan koysana sedat bende bakıyorum yardımcı olur

Cem çok var eklerim,

öncelikle bu videolara bak istersen, icon da yapılan dönüşümler var, detaylarıda sen yeni konu aç oraya ekleyelim.

http://www.youtube.com/watch?v=C0HagS2gWig

bu videonunda sadece baş kısmını izlesen yeter ;D

http://www.youtube.com/watch?v=iO0QvgmqENo

Etiketler

Cem o arabayada teneke parçasi soktunya sana hiç bir şey demiyorum. Baban sifirdan beri bindi boylemi emanate bakiyosun. getirsene komple kitini o turuncu leşe iki araba parasi gomdun yokmuydu 5000 dolarin 45 için namkor evlat

Cem allah kolaylık versin,
benimde tuzum bulunsun

[attachment=1]

IMG_1687.jpg

RedlinE' Alıntı:
Cem o arabayada teneke parçasi soktunya sana hiç bir şey demiyorum. Baban sifirdan beri bindi boylemi emanate bakiyosun. getirsene komple kitini o turuncu leşe iki araba parasi gomdun yokmuydu 5000 dolarin 45 için namkor evlat

Aynısı benimde aklımdan geçti LR leri sevmeme rağmen o araca LR parçası sokmak benimde içime sinmedi ama başlamış bir kere :D

Yahu Cem nereden aklına geliyor , kim veriyor bu zehirleri sana bilmiyorum , safkan arazi aracını yavaş yavaş gaz tenekesine çevireceksen sat daha iyi :smiley:

Adam rum sabit fikirli onunde yapilmişi var. Gitse baksa heytem abininkine olay bitecek yaya falanda gerek kalmicak dahada masrafsiz olacak deve gibi olacak.
En büyük kaybimiz çok biliyoruz çokk

Ahmet abi cem cok temiz kapli bir arkadaşimiz biri yaninda birşey anlattimi ok abi diyip parayi basip hemen yaptiriyor ya bir araştir be musluman yok. hemen inan sen
çok tez canli çokk

RedlinE' Alıntı:
Ahmet abi cem cok temiz kapli bir arkadaşimiz biri yaninda birşey anlattimi ok abi diyip parayi basip hemen yaptiriyor ya bir araştir be musluman yok. hemen inan sen
çok tez canli çokk

aynen öyle , pırıl pırıl kalpli bu adama kızmak mümkün değil yerim o yanaklarını canım kardeşim benim....
Örnek Heytemin 40 var , Ankarada Umutun BJ 60 var, al makasları üste tamamdır. Valla vazgeçirelim derim ben Müco.

Hoşbulduk arkadaşlar, Sedat izninle öncelikle beyleri kaldıralım diyorum, ve de bu köşeden haberdar ettiğin için teşekkürediyorum. Çok güzel kocaman bir Toyota grubu olmuşsunuz. Geçte olsa aranıza katılmış olduğuma çok sevindim. Şimdilik dinlemede kalıp konularınızın uygunluğuna göre katılırım.

BJ 45' Alıntı:
Hoşbulduk arkadaşlar, Sedat izninle öncelikle beyleri kaldıralım diyorum, ve de bu köşeden haberdar ettiğin için teşekkürediyorum. Çok güzel kocaman bir Toyota grubu olmuşsunuz. Geçte olsa aranıza katılmış olduğuma çok sevindim. Şimdilik dinlemede kalıp konularınızın uygunluğuna göre katılırım.
recep kardes hosgeldin,recep ler cogaliyor :smiley: :smiley:forumda

abi adamın derdi yükseltmek değil konforlu olması bilmem anlatabildimmi ?

aozturk' Alıntı:
aynen öyle , pırıl pırıl kalpli bu adama kızmak mümkün değil yerim o yanaklarını canım kardeşim benim....
Örnek Heytemin 40 var , Ankarada Umutun BJ 60 var, al makasları üste tamamdır. Valla vazgeçirelim derim ben Müco.
Artık yok ;D ;D ;D ;D

Recep bey konu demiş bizde konu yokki :D ya kamp ya cem in arabası :D dahası Toyota da sorun yok bişeylere sarıp duruyoruz :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,080
Kayıtlı Üye Sayımız
166,823
Kaydolan Son Üyemiz
Эмбер

Çevrimiçi üyeler

Geri