Cihancım uzun zamandır bu sayfalarda yazarım,aşırı arazi şartlarına girilmeyecekse şuan alınacak tek araç vx100 ama bu deyidirki vx 100de giremez sadece 80 gibi çok rahat giremez,oda salıncak sisteminden dolayı.Ama yapılacak yükseltme işlemi ve diğer donanımlarla benim diyen birçok aracıda bozar.
Cihancım uzun zamandır bu sayfalarda yazarım,aşırı arazi şartlarına girilmeyecekse şuan alınacak tek araç vx100 ama bu deyidirki vx 100de giremez sadece 80 gibi çok rahat giremez,oda salıncak sisteminden dolayı.Ama yapılacak yükseltme işlemi ve diğer donanımlarla benim diyen birçok aracıda bozar.
Yunus bekleriz, biz soğucak üzerinden kuzuyayla yı bi deneyeceğiz,
bu arada Cevat abi ve Umut sanıyorum senin oradan geçecekler, onlar kıranyurt a çıkıyorlar
Peh peh,güzel manzara.
Da buranın daha geniş açıdan bi fotosu varmı acaba.
Tuğsan'nında dediği gibi yaklaşık 50-60 araç ve yaklaşık 100 kişi olucağı düşünülürse,bu alan yeterli oluucakmı acaba ki inşallah yeterli bi alandır ;D
Ki ayrıca,bu tarihte birde kar olursa vay vay yemede yanında yat
Var yaa,böyle kar olsun,kavurmalar kurban olsun baba ;D ;D
Ki bu sefer başka bi şeklini yapıcam ;D,lokum gibi yumuşak,leblebi gibi dağılıcak.
Bak yaa,gece vakti canım çekti. ;D
De pek sanmıyorum ama,inşallah böyle olur yaa,şaka maka benim kar krizlerim geliyor yavaş yavaş ;D