VX105 getirtsek parasını verip?tugsan75' Alıntı:Cihancım uzun zamandır bu sayfalarda yazarım,aşırı arazi şartlarına girilmeyecekse şuan alınacak tek araç vx100 ama bu deyidirki vx 100de giremez sadece 80 gibi çok rahat giremez,oda salıncak sisteminden dolayı.Ama yapılacak yükseltme işlemi ve diğer donanımlarla benim diyen birçok aracıda bozar.![]()
tugsan75' Alıntı:Cihancım uzun zamandır bu sayfalarda yazarım,aşırı arazi şartlarına girilmeyecekse şuan alınacak tek araç vx100 ama bu deyidirki vx 100de giremez sadece 80 gibi çok rahat giremez,oda salıncak sisteminden dolayı.Ama yapılacak yükseltme işlemi ve diğer donanımlarla benim diyen birçok aracıda bozar.![]()
umutcelikel' Alıntı:VX105 getirtsek parasını verip?
;D ;D ;D
altay41' Alıntı:Mesut ,
yarin kacta gideriz?
umutcelikel' Alıntı:VX105 getirtsek parasını verip?
;D ;D ;D
Yeminetttt...Felice' Alıntı:bi ihtimal geziye bir tanede VX105 gelebilir.... demedi demeyin ;D
umutcelikel' Alıntı:Yeminetttt...
Var mı TR'de?
Vay anasını....cihanülker' Alıntı:umut ben ankarada görür gibi oldum ,hakan atamanda bakıma gelmişti yanlış bilmiyorsam BM , aracıydı içi boş aksesuarsız ??? ??? ???
cihanülker' Alıntı:umut ben ankarada görür gibi oldum ,hakan atamanda bakıma gelmişti yanlış bilmiyorsam BM , aracıydı içi boş aksesuarsız ??? ??? ???
cihanülker' Alıntı:vayy ,vayyy , valla inşallah böyle olur görüntü süper , erkanda kavurmaları yaparsa bommbaaaa ;D
Eyyy o zaman benim dilimden kurtulamassınız işte ;D ;D ;Dtugsan75' Alıntı:Arkadaşlar şaka bir yana kıvıran olursa sayfaya birdaha almam ;D(Allah göstermesin sağlık sorunları hariç)