Ya inanın muhabbeti kaçırmamak için belki reklam olacak ama wınn aldım,heryere götüreyim diye ;D
Yunuscum,-12 dereceyaptığımız kampı bir hatırlatayım arkadaşlar.Orada karda kalırsam aracı yakar yürüyerek dönerim ;D Yeni gelen arkadaşlar sonuna kadar okuyun,eskilerde bilgi tazelesin ;D ;D ;D
Bende arabada kalacagim. Ama arabalar sicak olmicakki verin netten sipasişi ikinizide biliyorum bir dunya yedek malzeme sipaşiş verdiniz netten tulummu alamıyosunuz. -10 derece 110 tl bence önemli hasta olup gece uykusuz kalmak butun keyfinizi kaçirir. Arti araç çaliştirmayi unutun. çadirda kalacak arkadaşlari karbondioksite bogariz.
husky iyi markadir alin abiler bizde bu merak oldukca cok kaliriz daglarda eninde sonunda alacaksiniz.
rakım 1200 güzel esen yerde yaşıyorum ama,yaş ilerledikçe hassaslaşıyor insan.. ;D ;D
2 tane -5 tulumum var kaliteli 2 tane de asker battaniyesi arac içi kafi gelir diye düşünüyorum...
-5 varsa 2 3 dereceye kadar konforlu uyursun sen yirttin. birini altina serip birinde içine girdinmi tamamdir. rahat bir bereyi unutma ben tulumumun içine soktum bile
-5 varsa 2 3 dereceye kadar konforlu uyursun sen yirttin. birini altina serip birinde içine girdinmi tamamdir. rahat bir bereyi unutma ben tulumumun içine soktum bile
Tugsan bey
Mesajinizi biraz evvel gordum mesajima cevap yazan arkadaslara ozel mesajdan tesekkur edip mesajimi sildim (Sizi hakli buldugumdan degil , otoriteye saygim geregi). Sordugum soruya gelince bos muhabbetten ibaret oldugunu sanmiyorum. Ogrenmek istedigim nasil konforlu giderim degil konforlu surus hizi idi. Su an bir unimog'umuz var ve en buyuk sorunumuz bir yerden bir yere giderken konforlu surus hizinin 60-65 olmasi (80-85 yapiyor ama araca da bize de yazik oluyor). Bu beni cok sıkıyor. Kısa sase bi 4x4 arac almayi planliyorum su anda FJ40'lar da cok hosuma gidiyor. Eger bu da 70-80'i gecemiyorsa (Top speed olarak degil) mantikli olmayacaktir. Baslik acmadan evvel de forumda iyice arattim en az 40-50 mesaj okudum ama hic bi cevap bulamadim ve onceki mesaji actim. Burasi zaten genel bir forum defil off road'un toyota basligi altinda bir alt forum. Burada bos muhabbet haricinde araclarla ilgili her tur mesaj'in acilabilmesi gerekiyor diye dusunuyorum. Ozellikle bu konuda baska bir topic el altinda bi yerlerde yoksa. Bu baslik ise muabbbet basligi altinda nasilsin iyimisin sugun soyle oldu ondan sonra bana boyle dedi gibi herkese degil de belirli kisilere yonelik mesajlarin oldugu bir yer. Bence benim mesajim burada yer almamali