Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 979,924
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Abi ben biliyorumda kamyonetlerle gelenler için söyledim pardon Hilux diyecektim

Etiketler

rakım 1200 güzel esen yerde yaşıyorum ama,yaş ilerledikçe hassaslaşıyor insan.. ;D ;D
2 tane -5 tulumum var kaliteli 2 tane de asker battaniyesi arac içi kafi gelir diye düşünüyorum...

-5 varsa 2 3 dereceye kadar konforlu uyursun sen yirttin. birini altina serip birinde içine girdinmi tamamdir. rahat bir bereyi unutma ben tulumumun içine soktum bile

RedlinE' Alıntı:
-5 varsa 2 3 dereceye kadar konforlu uyursun sen yirttin. birini altina serip birinde içine girdinmi tamamdir. rahat bir bereyi unutma ben tulumumun içine soktum bile

ama evvelinde lpg deposunu alta almam lazım aracta yatabilmek için. ???

olmadı umuta misafir olurum, kapıda koymaz bizi herhalde ;D ;D

Mesut abi rapor verir akşam ikide resim koyar.

birde lpg derdi var.
dagda lpg si biten 5.9 okudunuzmu mecburiyetten 100 km de 37 litre benzin yakmiş.

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D
14 Kasıma kadar 50 KG alabilirsem senle aynı olabiliriz ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Okadar korkmayın yavv Tuğsan'ında dediği gibi siz Ankaralılar kısa kolla gezersiniz bu aylarda en fazla göreceğiniz -10 derece

sabaha kadar aracı çalıştıracağıma aynı paraya thuleden bi çadır alınır ;D ;D ;D ;D

Tuğsan ın verdiği linke herkes göz attı galiba,oradaki karı görünce milletin gözü korktu ;D

RedlinE' Alıntı:
birde lpg derdi var.
dagda lpg si biten 5.9 okudunuzmu mecburiyetten 100 km de 37 litre benzin yakmiş.
Bune yavv adamın ocağını söndürür 37 litre aktros kamyonlar bile yakmıyor

arazide yakmiş kendi forumlarinda yaziyor. karadeniz gezisi sirasinda çok ciddi bir rakam

RedlinE' Alıntı:
arazide yakmiş kendi forumlarinda yaziyor. karadeniz gezisi sirasinda çok ciddi bir rakam
Eyyy bu kesin bizimkilerdendir ben en iyisi susayım lafa gelince 250krş den bahsediyorlarda

2F motorlu FJ 40' ın Maksimum sürati 140-150 km/saatdir. Uygun hava ve yol koşullarında 100-110 km/saat ile çok rahat seyir yaparsınız.