Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 989,085

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihanülker' Alıntı:
faruk abi o gün için büyük boy branda lazım olacak gibi ,ağaçların arasına gerdiririz ,yavuzda bir tane var onu getiririm ,ama 1 tane yetmez gibi , şöyle 6x6 gibi filan

Hemde Antalyanıın sağanak yağmuru .....oyyyyy........Gökten şelale iniyorken yanındada yıldırımlar yahu gelin şu işi 1 -2 hafta öteleyin desem dayak yermiyim acaba yok yok birşey demiyorum. Problem yok... ;D herşey yolunda...

cihanülker' Alıntı:
faruk abi o gün için büyük boy branda lazım olacak gibi ,ağaçların arasına gerdiririz ,yavuzda bir tane var onu getiririm ,ama 1 tane yetmez gibi , şöyle 6x6 gibi filan

cihancan sorun yok..yoğun yağmur için mutlaka önlem alıcaz merak etmeyin..

abi hava durumu belli olmuyor ,değişebiliyor bazende tutmuyor iyi bilirsin ama geçen sene aynı tarihte ,hanımı uçağa nerdeyse botla götürecektik , bir şey olmaz ,yağmurdan çamur güzel olur , kamptada buluruz bir yolunu ,ama çadırların sağlam olması lazım

cihanülker' Alıntı:
ahmet abi sen geliyormusun ??? hala belli değilmi ?

Cihancım, bir hafta önce onsa sorun yok , bir hafta sonra olsa yine sorun yok ama bu hafta mümküm olamıyor . Sağlık olsun ama en kısa sürede orta bir yerde bi organizasyon rica ..... Antalya - Ankara - İstanbul üçgeni ortası

ok dir abicim problem yok ,buluşuruz sonraki etkinlikte

cihanülker' Alıntı:
gruba çağlarıda alırız , eğleniriz ne yapalım artık başa gelen çekilir seni bende kurtaramam valla bu sefer

Ba ba baaaa,neyse orda konuşuruz artık ;D ;D

Buyurun son keşif.. ;D ;D

http://www.izlesene.com/video/arabalar-antoff/1500159

cihancim ben deli gibi sinav kagidi okuyorum ki hafta sonuna bir aksilik cikmasin 2 gundur yokum o yuzden... ama artık hafifledim hava durum raporunu ara ara gecerim...

Herhafta keşif yapa yapa kaşif oldunuz arkadaş , keşif ayağına gazla gazla dur....oh ne ala.. ..izin kağıdınada keşif görevimi yazılıyor yoksa..... ;D
Ben diyorum abi geleceğimiz özgür Altalya da.. yaşasın Antalya .... ;D ;D ;D

evet valla kesif gezisi bahanesi ile videoları resimleri cakiyorsunuz siteye bizim de burada agzimizin suyu akıyor her hafta daglarda