KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bu ne ya kendimi ihanet eder gibi hissetim şimdi hadi bana eyvallah bizim kahveye gidiyom sizi gidi toyota mafyaları önce kahve hayatınıza alıştırıp sonra toyocumu yapacaksınız beni
süper icat ..bu zamana kadar durduğum hata..kısa alanda ileri geri manevralarda çıt ediyo başka bir sorun yok..herzaman kitli sadece virajlarda açıyor.
çokta kolay oldu 45 dakika..herkese tavsiye ederim..
süper icat ..bu zamana kadar durduğum hata..kısa alanda ileri geri manevralarda çıt ediyo başka bir sorun yok..herzaman kitli sadece virajlarda açıyor.
çokta kolay oldu 45 dakika..herkese tavsiye ederim..
hayırlı olsun aynanın ayarını bozmadan takılabilmesi lazım aletin.Olmuyormu sökmeden.
Benim araç için elimde mevcut ayna ayrını bozulmadan takılması lazım elimde boş bir kovan vardı denemesini yaptım ben oluyo benim araçta sadece kapağı açacağım okadar
hayırlı olsun aynanın ayarını bozmadan takılabilmesi lazım aletin.Olmuyormu sökmeden.
Benim araç için elimde mevcut ayna ayrını bozulmadan takılması lazım elimde boş bir kovan vardı denemesini yaptım ben oluyo benim araçta sadece kapağı açacağım okadar
sizin arka kapak açılıyorsa hiç sorun yok ,kolay..
biz aynayı sökmeden taktık ayrıca sökseydikte sorun yoktu aleti var diş boşluğuna bakılıyor,sonrasında aynı boşlukta ayarlanıyor ..atla deve değil yani ...
sizin arka kapak açılıyorsa hiç sorun yok ,kolay..
biz aynayı sökmeden taktık ayrıca sökseydikte sorun yoktu aleti var diş boşluğuna bakılıyor,sonrasında aynı boşlukta ayarlanıyor ..atla deve değil yani ...
ben uzun yolda suratliyken napacagina guvenemedigimden takma isini erteledim ya TC sistemle idare edicem bir sure sanirim, sizin uzun yol tecrubelerinize gore bakicam. Hayirli olsun