Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,010,004

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

bu ne ya kendimi ihanet eder gibi hissetim şimdi hadi bana eyvallah bizim kahveye gidiyom sizi gidi toyota mafyaları önce kahve hayatınıza alıştırıp sonra toyocumu yapacaksınız beni :D :D

bensizmi yani

çaglarim ebat çok buyuk benim alacagim kaputun ıcınde silecek motorunun oraya sıgmali

taktinmi kilidi ee nasil?

süper icat ..bu zamana kadar durduğum hata..kısa alanda ileri geri manevralarda çıt ediyo başka bir sorun yok..herzaman kitli sadece virajlarda açıyor.

çokta kolay oldu 45 dakika..herkese tavsiye ederim..

Görüntü011.jpg

çağlar' Alıntı:
süper icat ..bu zamana kadar durduğum hata..kısa alanda ileri geri manevralarda çıt ediyo başka bir sorun yok..herzaman kitli sadece virajlarda açıyor.

çokta kolay oldu 45 dakika..herkese tavsiye ederim..

hayırlı olsun aynanın ayarını bozmadan takılabilmesi lazım aletin.Olmuyormu sökmeden.
Benim araç için elimde mevcut ayna ayrını bozulmadan takılması lazım elimde boş bir kovan vardı denemesini yaptım ben oluyo benim araçta sadece kapağı açacağım okadar

kampmı coluk cocuk haa benım oglanla ıyısın dımı hocam

sorun çıkmadıgına sevındım caglar

yavuz-çelikel' Alıntı:
hayırlı olsun aynanın ayarını bozmadan takılabilmesi lazım aletin.Olmuyormu sökmeden.
Benim araç için elimde mevcut ayna ayrını bozulmadan takılması lazım elimde boş bir kovan vardı denemesini yaptım ben oluyo benim araçta sadece kapağı açacağım okadar

saolun..

sizin arka kapak açılıyorsa hiç sorun yok ,kolay..
biz aynayı sökmeden taktık ayrıca sökseydikte sorun yoktu aleti var diş boşluğuna bakılıyor,sonrasında aynı boşlukta ayarlanıyor ..atla deve değil yani ... :smiley:

çağlar' Alıntı:
saolun..

sizin arka kapak açılıyorsa hiç sorun yok ,kolay..
biz aynayı sökmeden taktık ayrıca sökseydikte sorun yoktu aleti var diş boşluğuna bakılıyor,sonrasında aynı boşlukta ayarlanıyor ..atla deve değil yani ... :smiley:

ben uzun yolda suratliyken napacagina guvenemedigimden takma isini erteledim ya TC sistemle idare edicem bir sure sanirim, sizin uzun yol tecrubelerinize gore bakicam. Hayirli olsun

RedlinE' Alıntı:
kampmı coluk cocuk haa benım oglanla ıyısın dımı hocam

Müco söz ben bakarım çocuklara kıvırma sensiz olmaz kardeşim..

El birliği yapalım mutlu edelim engelli yavrularıda..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,800
Kaydolan Son Üyemiz
Okaliptus23

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR