KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Haklısın Faruk abi bu seyahatte bizde kalan manevi ganimetin tarifi ve bedeli yok zaten.
THE FARUK' Alıntı:
Dostlarım neden üzülüyosunuz..Sizler emaneti iletmiş yerinde teslim etmiş..Onun iç huzuru ile yaşayan en mücahit yoldaşlarımsınız..
Bırakın bazı Yaşanmış ayrıcalıklar bizde ve bize özel kalsın..
O 3 lira zaten sizin değil, 1,5 1,5 Mücahit ve Erkanın. Yani geri ödeyeceğiniz 48 in içinde. ;D
eko' Alıntı:
müsade ederseniz bir uzmanlık sorusu sorucam
mücahitten 25 tl borç aldım
erkan abidende 25 tl borç aldım
ben 50 tl ile gidip arabama 45 tl lik bir parça aldım elimde 5 tl kaldı
sonra mücahitle , erkan abiye artan 5 tl den 1 er lira iade ettim.elimde 3 tl kaldı
şimdi topluyorum ben mücahitle , erkan abiden 48 tl borç almış oldum elimde de 3 tl kaldı , toplam 51 tl bu para nasıl doğurdu anlamadım
Dostlarım neden üzülüyosunuz..Sizler emaneti iletmiş yerinde teslim etmiş..Onun iç huzuru ile yaşayan en mücahit yoldaşlarımsınız..
Bırakın bazı Yaşanmış ayrıcalıklar bizde ve bize özel kalsın..
Can dostum evet haklısın o yaşanan duygular ömür boyu bizde kalacak tabikide . Ama yinede üzülmemek mümkün değil zira beklentiler farklı yani etkinliğin kamuoyuna doğru ve anlaşılır olarak yansıması lazımki buna bağlı olarak sağlanacak fayda ve katkılar artsın...bundan dolayı üzüldüm.