KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bu arada dun sedat basar kardesim izmirdeydi, kordan kısa bir keyif yaptık, ipekyolu ile ilgili sohbetler yaptik, pazar ankarada tekrar bulusmak uzere ayrildik...
ne demek sedat dostum, senin gibi guzel bir insanı tanıdıgım icin ben cok mutlu oldum... daha uzun surelerde gorusup sohbet etmek dilegi ile... anarşist ve asi oglunu op yerime super bir cocuk masallah...
Dün,Çağlar ve makinası kimsenin yapamadığını yaptı ve alkışlarla kaldığı yerden çıkarıldı.
Ama alkışın ve taktirin sebebi çekilmesi değildi (ki aslında şu batma ve çekilme niye bu kadar kafaya takılıyo anlamıyorum,bu işin ruhu bu be ) o kısacık ve daracık boğaza aracını sokacak
cesaret ve makinasına güvenmesiydi
Bende konuyu özetliyim.
Yapabilen yapar yapamayanda burda yazar.
Saga sola akil verip laf sokmakla aba göstermekle olmuyor bu işler gireceksin paşa paşa çikaçaksin çikamasanda vinçliceksin.
Burdada arazidede olay ayni konuşmaya gelinca kral (yada kraliçe) gerisi boş
yol için dizay edilmiş araçlara dicegim yok. ama aracinda mtr lastik varsa kivirmicaksin uzun yok kisa yol araci diye
Bende konuyu özetliyim.
Yapabilen yapar yapamayanda burda yazar.
Saga sola akil verip laf sokmakla aba göstermekle olmuyor bu işler gireceksin paşa paşa çikaçaksin çikamasanda vinçliceksin.
Burdada arazidede olay ayni konuşmaya gelinca kral (yada kraliçe) gerisi boş
yol için dizay edilmiş araçlara dicegim yok. ama aracinda mtr lastik varsa kivirmicaksin uzun yok kisa yol araci diye
fotolar dökülür yakında görürsün mücahiit..
tamamen sola yattı çizikten hariç hibişey yok..aynanın üzerine yattım, ayna bile kaya gibi,, nazar değmesin.
tamamen mı
hadi ya geçmiş olsun kardeş
araçda sikinti olmadigina sevindim.
ben dokikleri 160 mikron kaplattim geçen hafta ciziklerden sebep foryoda cok çizik var çilayla çikiyormuş ama hoşuma gidiyor. Çoksuslu zevk vermiyor.
çizim bizim hobiinin kidemi gibi kafana takmadigina sevindim