Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,236,303
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

discovery-V8' Alıntı:
Bide vinçler çalışsaydı pek güzel olacaktı ;D ;D ;D

Bu arazide ikinci öğrendiğim şey sentetik halatın mevsimlik olduğu , bir sezon kullan at , güneş çamur bu halatın yapsını bozuyor kim nederse desin babadan kalma çelik halat en temiz iş.

Yavuz Merhaba;
sentetik halatla ilgili olarak bu olumsuz düşünceye sahipsin ama bir örnek vereyim.... Umut un beyaz defenderi biliyorsun hala antalyada ve sentetik halatı hala kullanıyorlar ???

selamlar

Etiketler

arkadaşlar ev alma durumu nedeniyle aracımı satmam icabediyor bilgilerinize.40 tl düşünüyorum..ayrıntılı ilanı hazırlıyorum bu arada.

çağlar' Alıntı:
arkadaşlar ev alma durumu nedeniyle aracımı satmam icabediyor bilgilerinize.40 tl düşünüyorum..ayrıntılı ilanı hazırlıyorum bu arada.

Nassı yaaa!!!!!! Senin adına üzüldüm :-[ ,,,herşeyde vardır bir hayır ... Evin şimdiden hayırlı olsun

selamlar

çağlar' Alıntı:

neeyyyyy delirdinmi yauw? Çağlarım sakin ol bi , iyice düşün kardeşim , bidaha zor bulursun bak söylemedi deme :(

discovery-V8' Alıntı:
neeyyyyy delirdinmi yauw? Çağlarım sakin ol bi , iyice düşün kardeşim , bidaha zor bulursun bak söylemedi deme :(

yavuzum kredi limitini tutturamıyorum, boyumu aşan işe girdim..hayırlısı olsun,can sağlığı olsun yaparız yine.

çağlar' Alıntı:
yavuzum kredi limitini tutturamıyorum, boyumu aşan işe girdim..hayırlısı olsun,can sağlığı olsun yaparız yine.

Gerçekten üzüldüm keşke çok zengin olsam derdim "Çağlarcım satma arabanı al şu parayı , elin açılınca bana ödersin parça parça" , hayırlısı olsun alacak olan çok şanslı.

discovery-V8' Alıntı:
Gerçekten üzüldüm keşke çok zengin olsam derdim "Çağlarcım satma arabanı al şu parayı , elin açılınca bana ödersin parça parça" , hayırlısı olsun alacak olan çok şanslı.

vay yavuzum düşünmen yeter ;D

Çağlar boşver kardeşim.
Çok hayırlı bi iş için satıyosun,allah herkesi ev sahibi yapsın.
Alırız nasılsa bi araba ;)

Bende LeXuS u bugün bir bakıma soktum, pasta cila, ön kaput kaplama, pas temizliği vs bir bahar temizliği yapıldı :smiley: gece gece anca bu kadar çekebildim :smiley:

[attachment=1]

Çağlar arabanı satmak zorunda olduğuna üzüldüm, ama ev aldığına ve bunun için sattığına sevindim, hayırlısı olsun, araç her zaman bulunur :smiley:

1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler