Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,235,986
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Tempus' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-toyota-cilar-kacirmasin/detay

Bu araç yanlış hatırlamıyorsam İzmir gümrüğünden 2009 yılında %40 hasarlı olarak satıldı... Hatta ozaman Ahmet ağabeyle konuşmuştuk alsak yapılabilir mi diye !!!! Yanlışımda olabilir..

Etiketler

EVET ARKADASLAR

80 GUMRUK.jpg

80 GUMRUK 2.jpg

hafiften taklaya gelmiş... :D :D

bu forumunda işte bu güzelliğine hastayım, bir yerden birşey yakalanıyor mutlaka..

klişe bir laf ama '' bilgi paylaşıldıkça güzeldir '' ;D ;D

çağlar' Alıntı:
hafiften taklaya gelmiş... :D :D

bu forumunda işte bu güzelliğine hastayım, bir yerden birşey yakalanıyor mutlaka..

klişe bir laf ama '' bilgi paylaşıldıkça güzeldir '' ;D ;D

Aynen katılıyorum,bende niyetlenmiştim.Altan abi teşekkürler.

sr plakaya baktım surinam diyor internet.arkada yazan da sanıyorum almanca veya hollandaca (dutch) .. bu durumda araç avrupaya yapılan hdj80
koduda
JT111TJ80.. HDJ80L-GNMEXW 01/1990 - 12/1994 HDJ80 VX EUR LHD 1HDT TD2 MTM LUB

Aslında titiz çalışmışlarsa görünen hasar çok önemli değil sanıyorum aracı en fazla 25 bine almışlardır.

jantlar güzel çaglar

Çaglar abicim ne acayip adamsin geçen ay ben sana buldum iki tane vardi hatta almadin gene tutuştun.

beyler bendeki gösterge 2005 pradonun yanliz bunu alirken sensorunude almaniz gerekiyor ilanda özellikle sorun başka bir harici parcasi yok. bir kaç yerden sinyal almasi gerekiyor. biri km ssati oteki sajman o çizimler bende vardi. eger 94 kadarsa benle ayni yoksa başka bir baglanti sekli var.
ama harici parcaya gerek yok.
309 dolara fj nin var hala satilik ilanda yiyen varsa alsin.
ama prado yok en az 5 kişi biliyorum isteyen

satişdaki araca gelince plakasini sorusturdum 2003 den beri kazasi yok diyo araç geçen sene girdiyse nasil oluyor anlamadim.
yanliz gerçekden duz vides orj bir arabaymiş. ama boş dolu versyon deil.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler