Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,263,991

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ahmet merhaba,

mevcutta kullanan arkadaşlar var ve hiç de problem olmuyor. Örnek Ahmet 07(namı değer "demire yön veren adam")

gokhanlro' Alıntı:
Ahmet merhaba,

mevcutta kullanan arkadaşlar var ve hiç de problem olmuyor. Örnek Ahmet 07(namı değer "demire yön veren adam")

gökhan toyotanın çoğu dizel arabasında zaten bildiğim kadarı ile sistem 2 akü üzerine kurulu , ama 24 volt çalışıyor , sadece aksesuar ve aydınlatmalar 12 volt , problem olmuyor derken ben çok aküyü bitirenini bir çok gezide gördüm , hemde aynı anda 2 akü birden ayrıca jel akülerin çalışma prensipleri çok farklı kardeş daha evvel 2 adet 90 amperlik aküyü 6 ayda bozdum ben ,garantiden değiştirdiler fiyat farkını vererek optimaya geçtim , ben demiyorum olmaz diye ama eninde sonunda yolda bırakır ,

Ahmet abicim son görüntü resmi budur.. ;D

yeni land.jpg

cihanülker' Alıntı:
gökhan toyotanın çoğu dizel arabasında zaten bildiğim kadarı ile sistem 2 akü üzerine kurulu , ama 24 volt çalışıyor , sadece aksesuar ve aydınlatmalar 12 volt , problem olmuyor derken ben çok aküyü bitirenini bir çok gezide gördüm , hemde aynı anda 2 akü birden ayrıca jel akülerin çalışma prensipleri çok farklı kardeş daha evvel 2 adet 90 amperlik aküyü 6 ayda bozdum ben ,garantiden değiştirdiler fiyat farkını vererek optimaya geçtim , ben demiyorum olmaz diye ama eninde sonunda yolda bırakır ,

Bende sana katılıyorum Cihancım özellikle vinç + kamp geceleme gibi yoğun elektrık kullanımlarında bu iş % 100 garanti

cihanülker' Alıntı:

doğrudur cihan abim ,özledik seni :D

dizel 80 lerin çoğunda çift akü sistemi çıkar,24 v.

cihanülker' Alıntı:
aynen abicim her şey tamam yerleştik , gezilere bile başladık ufak ufak :D , yahu bir atlayın gelinde kamp atalım bir hafta sonu

Cihanım hafta sonu için çok zor ama şöyle ortalarda bir dağ başı bulsak sanki daha olabilir gibi değil mi ?

cihanülker' Alıntı:

Bende sözü geçen sistemin mantıksız olduğunu söylemiyorum ama çok extrem durum olmadıkça paralel bağlı sisteminde çalışmasında problem olmadığını biliyorum...

Her zaman için şu da unutulmamalı " ne kadar teşkilat o kadar müşkülat" hehhheheee ;D

aozturk' Alıntı:
Cihanım hafta sonu için çok zor ama şöyle ortalarda bir dağ başı bulsak sanki daha olabilir gibi değil mi ?

Konya beyşehir var abi bu ayın 17 sinde basar gelirsin sen.. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,974
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler