Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,264,873
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

çağlar' Alıntı:
doğrudur cihan abim ,özledik seni :D

dizel 80 lerin çoğunda çift akü sistemi çıkar,24 v.

Çağlar benimkinde tek akü var ..... Fakat 24 mi 12 v mi bakmadım hiç ...

Etiketler

gokhanlro' Alıntı:
Çağlar benimkinde tek akü var ..... Fakat 24 mi 12 v mi bakmadım hiç ...

senin şase nodan baktım 12 v.gözüküyor.alternator 2 varyasyon çıkmış 55 amper var,80 amper var.

bizim mücahitinki yanılmıyorsam 24 v.

Faruk Abi araba güzel olmuş, keyifle binesin.

16 Temmuz da İzmit te düğün var 18 Temmuzda Antalya ya tatil için uçuyorum. 5 gün Antalyadayım kısmetse.

Bakkan' Alıntı:
Faruk Abi araba güzel olmuş, keyifle binesin.

16 Temmuz da İzmit te düğün var 18 Temmuzda Antalya ya tatil için uçuyorum. 5 gün Antalyadayım kısmetse.

Teşekkürler kardeşim sende güle güle bin aracına..

Desene önce seni görücez antalyada.. ;D Uçakla geliyosun anladığım kadarıyla saatini bildir bana karşılayalım canım benim..

gokhanlro' Alıntı:
Bende sözü geçen sistemin mantıksız olduğunu söylemiyorum ama çok extrem durum olmadıkça paralel bağlı sisteminde çalışmasında problem olmadığını biliyorum...

Her zaman için şu da unutulmamalı " ne kadar teşkilat o kadar müşkülat" hehhheheee ;D

gökhanım o zaman al bir defender bin kardeşim :D :D :D :D :D :D :D :D , teşkilat yok içinde zaten olsada çalışmıyor dolayı ile müşkülatta kalmıyor :D:D :D :D :D :

Sağolasın düşünceli abim, transferler falan herşey ayarlandı, uçaktan inince direk otel. Hatunla çocuğu otele bir yerleştireyim, sonra haberleşir görüşürüz.

THE FARUK' Alıntı:
Teşekkürler kardeşim sende güle güle bin aracına..

Desene önce seni görücez antalyada.. ;D Uçakla geliyosun anladığım kadarıyla saatini bildir bana karşılayalım canım benim..

Abi valla süper olur ama nolur herkese uyan bi tarih bulmaya çalışalım, aklımız kalıyor sonra, özledim valla.

cihanülker' Alıntı:
abicim eskişehirde kırka diye bir yer var orada buluşalım yer güzel dağ başı ,krater gölüde var ???

o zaman tarih alternatiflerini tespit edelim, aradan uygunluk durumuna göre seçelim. Ramazan başlamadan yapalım. Ramazan ne zaman başlıyor?

cihanülker' Alıntı:
ok dir siz tarihe karar verin yeter , toplanalım işte

24 -25 temmuz bence daha iyi olur ama genel anlamada bir yoklama yapalım kimler gelir katılım az olursa ,ramazan bayamı sonrasınada bırakabiliriz , 31 temmuzda ben tüyemem o hafta sonu antalyada işim var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,976
Kaydolan Son Üyemiz
GC Zefir

Çevrimiçi üyeler