Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,267,037
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Kafaya koyduysanız olay bitmiştir. Allah gönlünüze göre versin.

aslanaybars' Alıntı:
umutcelikel' Alıntı:
Gel abi sen Ankaraya gel araç bulunur elbet:smiley:)
[/guote] insallah abi bakalım zaten ankarada yakın buraya bikac arkadasımda var mutlaka gelcem bulunur elbette alacagım cünkü kafaya koydum bikere virüs girdi ;)dediğim gibi sizlerin sayesinde bende bomba gibi bi arac sahibi olacagım ve artık gezilerde katılacagım insallah...

Etiketler

Maşşşşallah :eek:

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar dün arabayı , kantara soktum , bagajda sadece buzdolabı vardı , yani ıvır zıvır malzeme yoktu ,yolcusuz olarak 2980 kg geldi ,tam yüklü halide herhalde 3500 gelecektir

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar dün arabayı , kantara soktum , bagajda sadece buzdolabı vardı , yani ıvır zıvır malzeme yoktu ,yolcusuz olarak 2980 kg geldi ,tam yüklü halide herhalde 3500 gelecektir

hoşşşşşşşgeldin.

arkadaşlar ,sentetik halat işini gaziantepteki arkadaşlarla hala çözemedim hammadde bekliyorlarmış . türkiyede yokmuş , bende bu arada e bay dan ,aldım geçtim ,25 metre boyunda , 7/16 - diye geçen ölçülerde kopma gücü 23900 lbs olan ,halat dün antalyaya geldi ,antalyaya kargo maliyeti dahil 450 liraya maloldu aklınızda olsun

cihanülker' Alıntı:
cihan ozaman senin araca trafikciler ceza yazmasin,bir lastige dusen yuk fazla odugundan dolayi kamyon statusune sokarlar bilgin olsun,ilave dingil atman lazim araca :D :D :D

Tempus' Alıntı:
abi 2 set 16 jantım var birde biz 15 takamıyoruz fren kaliperi sığmıyor 15 janta, ya 16 kullanıcam ya 17

Benim jant resimdekiler, 31X10,5X15
Zaten siz de var mı bilmiyorum ama bizim
şöför kapısında hem 15, hem 16 jant ölçüleri,
ve basılması gereken hava basınçları yazar...

Selamlar

1.jpg

80' Alıntı:
Benim jant resimdekiler, 31X10,5X15
Zaten siz de var mı bilmiyorum ama bizim
şöför kapısında hem 15, hem 16 jant ölçüleri,
ve basılması gereken hava basınçları yazar...

Selamlar

teşekkürler deniycem bir fırsat bulduğumda :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
De get allahaşkına hangi vx80 e sığmıyormuş 15 :D :D

Sen ikinci takımı niye 16 aldınki , bar bar bağırıyoruz bu ebatta lastik yok diye :smiley: 15 jant bal gibi olur vx80 e yıllarca iki takım kullandım biri 15 biri 16. ;)

Ben de 2. takım jant ve lastik düzeni düşünüyorum,
bendeki 15'lere 33 MT takarak, orjinal Toyota bulabilirsem,
16'ya AT takma niyetim var ama bu "lastik bulamama" ya da
15-16 jant işini açarsan çok makbule geçer Yavuz, çok
bilmediğimden kafam karıştı...

Selamlar

80' Alıntı:
Ben de 2. takım jant ve lastik düzeni düşünüyorum,
bendeki 15'lere 33 MT takarak, orjinal Toyota bulabilirsem,
16'ya AT takma niyetim var ama bu "lastik bulamama" ya da
15-16 jant işini açarsan çok makbule geçer Yavuz, çok
bilmediğimden kafam karıştı...

Selamlar

Tarık ebat bulamama derken küçük ebatlarda sorun yok 33 e kadar her iki janttada lastik bulunabiliyor, ama 33 sonrasında ilginçtir 17 jant için bile seçenekler varken 16 için fazla yok yada Türkiyeye gelmiyor, 15 jant en çok çeşit ve ebat bulunabilen jant ebadı, Bir sürü araç 15 kullandığı için tedarikçilerde bu ebatları getirmeyi daha uygun buluyorlar, üreticilerde üretmeyi. Seçenek çoğalınca daha uygun fiyatlı lastik alma şansı doğuyor, Diğer türlü tek markaya takılıp kalıyorsun, tedarikçi ne fiyat verirse ona katlanmaktan başka şansın kalmıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,978
Kaydolan Son Üyemiz
Barbaros KURTOĞLU

Çevrimiçi üyeler