izmit ten bir ilan daha var ,benim arkadasim satiyor,o da motor yapti,tamamen orijinal parcalarla,bence cok kafaya takmamak lazim.aslanaybars' Alıntı:merhaba lar...peki bu bj 60 ın motor yapımından sonraki durumu soru işareti yaratırmı insanda ben pek sıcak bakmıyorum acaba yanılıyomuyum üstadlardan yorum alsak incedenyani bu bj60 300binde olsa düsünmeden alırdım ama motorunun yapılmıs olması beni caydırıyo :-\ :-\
Tempus' Alıntı:şöyle emanet 1 haftalığına 35 lastik bulsam arabaya takıp deniycem ya yokmu hiç 16 janta 35 lastik 1 hafta kiralık test etmelik ;D
discovery-V8' Alıntı:Var 4 adet BFG AT , 35 inch 16 jant Pudraladım yatıyor depoda![]()
![]()
Tempus' Alıntı:aha ciddimi abi kaç ölçüleri ve durumları ne ;D sen kullanıcakmısın?
discovery-V8' Alıntı:![]()
![]()
35 inch 16 jant işte ölçüleri, Elbette kullanıcam jantlarına takılı haldeler zaten lazım oldumu 15 dakikada takıyorum araca, uzun yol lastiklerim MT lerim erimesin asfaltta diye saklıyorum, Valla AT Arama hiç 35 inch piyasada yok sadece hummer kullanıyor bu lastiği belki onlardan çıkma bulabilirsin.
Tempus' Alıntı:valla abi 16 janta ne at var nede soft MT 35, anca extreme MT ler var. siparişle getiricez mecbur kalırsak sanırım sen napıcan 35 i ya 38 AT alsana ;D ;D ;D
sanki memlekette 100 000 hummer varda çıkma lastiklerini bulucaz![]()
![]()
![]()
discovery-V8' Alıntı:15 jant al, Yavuz Çelikelin GY MTR leri al AT niyetine kullan , Benden almıştı onları bende doğru düsüt kullanmamıştım, oda çok az kullandı. BFG siparişlede zor söylemedi demeEn son bir arkadaşın sipariş lastikler 6 ay gümrükte kaldı.
Tempus' Alıntı:abi 2 set 16 jantım var birde biz 15 takamıyoruz fren kaliperi sığmıyor 15 janta, ya 16 kullanıcam ya 17
discovery-V8' Alıntı:De get allahaşkına hangi vx80 e sığmıyormuş 15![]()
![]()
Sen ikinci takımı niye 16 aldınki , bar bar bağırıyoruz bu ebatta lastik yok diye15 jant bal gibi olur vx80 e yıllarca iki takım kullandım biri 15 biri 16.
![]()
Tempus' Alıntı:abi imkansız spacer yada dışa ofsetli filandir , 16 jantların bile bazısı oturmadı kaliper sürttü ;D
discovery-V8' Alıntı:Kaliper değildir o muhafaza sacıdır , söker atarsın yada çevresinden biraz traşlarsın olur , ofsetli falan değil standart jant zaten bana 15 jantla geldi, sonradan bir set 16 aldık. Hemde japonyadan geldi araç öyle avrupa falan değil, orjinal japon sağ direksiyonlu full donanımlı.
discovery-V8' Alıntı:Pardon bir düzeltme janjanlı geniş profilli alüminyum jantları bilemiyorum iççapı dardır kesiti geniştir onu bilmem, en güzeli sac jant, biryerden bul 15 ini dene mutlaka olacaktır.
Kürşad yolun Ankaraya düşerse benim 15X10 sac jant artı 35'leri deneriz sende. benim araca silme sığdılar.3 mm ile falan değmiyor.Tempus' Alıntı:16 jant iç çapı dar diye girmedi birisi, 15 olursa içi dışı nerdeyse aynı çapda olması lazım o zaman anca girer, mecbur kalırsam alırım ama bakalım 16 2 jant varkende israf olucak![]()
umutcelikel' Alıntı:Gel abi sen Ankaraya gel araç bulunur elbet)
[/guote] insallah abi bakalım zaten ankarada yakın buraya bikac arkadasımda var mutlaka gelcem bulunur elbette alacagım cünkü kafaya koydum bikere virüs girdidediğim gibi sizlerin sayesinde bende bomba gibi bi arac sahibi olacagım ve artık gezilerde katılacagım insallah...