Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,267,308
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

şöyle emanet 1 haftalığına 35 lastik bulsam arabaya takıp deniycem ya yokmu hiç 16 janta 35 lastik 1 hafta kiralık test etmelik ;D

Etiketler

aslanaybars' Alıntı:
merhaba lar...peki bu bj 60 ın motor yapımından sonraki durumu soru işareti yaratırmı insanda ben pek sıcak bakmıyorum acaba yanılıyomuyum üstadlardan yorum alsak inceden ;)yani bu bj60 300binde olsa düsünmeden alırdım ama motorunun yapılmıs olması beni caydırıyo :-\ :-\
izmit ten bir ilan daha var ,benim arkadasim satiyor,o da motor yapti,tamamen orijinal parcalarla,bence cok kafaya takmamak lazim.
motor yapma nedeni de ,radyator delkmis, arac hararet yapti, o yuzden motor yakti.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-bj-60-dizel-motor-sifirdir/detay

biraderde bj 75 var 600.000km de saat gibi calisiyor.

Tempus' Alıntı:
şöyle emanet 1 haftalığına 35 lastik bulsam arabaya takıp deniycem ya yokmu hiç 16 janta 35 lastik 1 hafta kiralık test etmelik ;D

Var 4 adet BFG AT , 35 inch 16 jant Pudraladım yatıyor depoda :D :D

Tempus' Alıntı:
aha ciddimi abi kaç ölçüleri ve durumları ne ;D sen kullanıcakmısın?

:D :D :D 35 inch 16 jant işte ölçüleri, Elbette kullanıcam jantlarına takılı haldeler zaten lazım oldumu 15 dakikada takıyorum araca, uzun yol lastiklerim MT lerim erimesin asfaltta diye saklıyorum, Valla AT Arama hiç 35 inch piyasada yok sadece hummer kullanıyor bu lastiği belki onlardan çıkma bulabilirsin.

discovery-V8' Alıntı:
:D :D :D 35 inch 16 jant işte ölçüleri, Elbette kullanıcam jantlarına takılı haldeler zaten lazım oldumu 15 dakikada takıyorum araca, uzun yol lastiklerim MT lerim erimesin asfaltta diye saklıyorum, Valla AT Arama hiç 35 inch piyasada yok sadece hummer kullanıyor bu lastiği belki onlardan çıkma bulabilirsin.

valla abi 16 janta ne at var nede soft MT 35, anca extreme MT ler var. siparişle getiricez mecbur kalırsak sanırım sen napıcan 35 i ya 38 AT alsana ;D ;D ;D

sanki memlekette 100 000 hummer varda çıkma lastiklerini bulucaz :D :D :D

Tempus' Alıntı:
valla abi 16 janta ne at var nede soft MT 35, anca extreme MT ler var. siparişle getiricez mecbur kalırsak sanırım sen napıcan 35 i ya 38 AT alsana ;D ;D ;D

sanki memlekette 100 000 hummer varda çıkma lastiklerini bulucaz :D :D :D

15 jant al, Yavuz Çelikelin GY MTR leri al AT niyetine kullan , Benden almıştı onları bende doğru düsüt kullanmamıştım, oda çok az kullandı. BFG siparişlede zor söylemedi deme ;) En son bir arkadaşın sipariş lastikler 6 ay gümrükte kaldı.

discovery-V8' Alıntı:
15 jant al, Yavuz Çelikelin GY MTR leri al AT niyetine kullan , Benden almıştı onları bende doğru düsüt kullanmamıştım, oda çok az kullandı. BFG siparişlede zor söylemedi deme ;) En son bir arkadaşın sipariş lastikler 6 ay gümrükte kaldı.

abi 2 set 16 jantım var birde biz 15 takamıyoruz fren kaliperi sığmıyor 15 janta, ya 16 kullanıcam ya 17

Tempus' Alıntı:
abi 2 set 16 jantım var birde biz 15 takamıyoruz fren kaliperi sığmıyor 15 janta, ya 16 kullanıcam ya 17

De get allahaşkına hangi vx80 e sığmıyormuş 15 :D :D

Sen ikinci takımı niye 16 aldınki , bar bar bağırıyoruz bu ebatta lastik yok diye :smiley: 15 jant bal gibi olur vx80 e yıllarca iki takım kullandım biri 15 biri 16. ;)

discovery-V8' Alıntı:
De get allahaşkına hangi vx80 e sığmıyormuş 15 :D :D

Sen ikinci takımı niye 16 aldınki , bar bar bağırıyoruz bu ebatta lastik yok diye :smiley: 15 jant bal gibi olur vx80 e yıllarca iki takım kullandım biri 15 biri 16. ;)

abi imkansız spacer yada dışa ofsetli filandir , 16 jantların bile bazısı oturmadı kaliper sürttü ;D

Tempus' Alıntı:
abi imkansız spacer yada dışa ofsetli filandir , 16 jantların bile bazısı oturmadı kaliper sürttü ;D

Kaliper değildir o muhafaza sacıdır , söker atarsın yada çevresinden biraz traşlarsın olur , ofsetli falan değil standart jant zaten bana 15 jantla geldi, sonradan bir set 16 aldık. Hemde japonyadan geldi araç öyle avrupa falan değil, orjinal japon sağ direksiyonlu full donanımlı.

discovery-V8' Alıntı:
Kaliper değildir o muhafaza sacıdır , söker atarsın yada çevresinden biraz traşlarsın olur , ofsetli falan değil standart jant zaten bana 15 jantla geldi, sonradan bir set 16 aldık. Hemde japonyadan geldi araç öyle avrupa falan değil, orjinal japon sağ direksiyonlu full donanımlı.

Pardon bir düzeltme janjanlı geniş profilli alüminyum jantları bilemiyorum iççapı dardır kesiti geniştir onu bilmem, en güzeli sac jant, biryerden bul 15 ini dene mutlaka olacaktır.

discovery-V8' Alıntı:
Pardon bir düzeltme janjanlı geniş profilli alüminyum jantları bilemiyorum iççapı dardır kesiti geniştir onu bilmem, en güzeli sac jant, biryerden bul 15 ini dene mutlaka olacaktır.

16 jant iç çapı dar diye girmedi birisi, 15 olursa içi dışı nerdeyse aynı çapda olması lazım o zaman anca girer, mecbur kalırsam alırım ama bakalım 16 2 jant varkende israf olucak :(

Tempus' Alıntı:
16 jant iç çapı dar diye girmedi birisi, 15 olursa içi dışı nerdeyse aynı çapda olması lazım o zaman anca girer, mecbur kalırsam alırım ama bakalım 16 2 jant varkende israf olucak :(
Kürşad yolun Ankaraya düşerse benim 15X10 sac jant artı 35'leri deneriz sende. benim araca silme sığdılar.3 mm ile falan değmiyor.

umutcelikel' Alıntı:
Gel abi sen Ankaraya gel araç bulunur elbet:smiley:)
[/guote] insallah abi bakalım zaten ankarada yakın buraya bikac arkadasımda var mutlaka gelcem bulunur elbette alacagım cünkü kafaya koydum bikere virüs girdi ;)dediğim gibi sizlerin sayesinde bende bomba gibi bi arac sahibi olacagım ve artık gezilerde katılacagım insallah...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,978
Kaydolan Son Üyemiz
Barbaros KURTOĞLU

SON KONULAR