Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,267,432

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

RedlinE' Alıntı:
aynen
ben radyallerı taktım arac cok atak oldu.
bırde pompayla oynattım.
ayarlara baktıracam komple

büyük radyal lastikde yokki takıcak 33 leri çıkarıp 31 mi takıcaz

yazın dıgerlerıne yazık gunah
halı ısını naptın bu arada
arka 190 artı 118 dolar

RedlinE' Alıntı:
yazın dıgerlerıne yazık gunah
halı ısını naptın bu arada
arka 190 artı 118 dolar

halıya bişey yapmadım, sürücü yanındaki koltuğun önündeki döşeme ıslanıyor, ve alttan ordaki konvertörleri iptal edip alev kesen koymuşlar. acayip ısı veriyor yukarıya, uzun yol yapıp elini oraya koyunca ciddi sıcak döşeme. Bu hafta o işlere bakayım.

ney bu dolar olanlar?

Tempus' Alıntı:
halıya bişey yapmadım, sürücü yanındaki koltuğun önündeki döşeme ıslanıyor, ve alttan ordaki konvertörleri iptal edip alev kesen koymuşlar. acayip ısı veriyor yukarıya, uzun yol yapıp elini oraya koyunca ciddi sıcak döşeme. Bu hafta o işlere bakayım.

ney bu dolar olanlar?
Selamlar,şu aşağıdan sıcaklık problemi bendede var.Alttan biyerlerden bayağı sıcaklık geliyor.Nasıl çözdüğünüzü paylaşırsanız sevinirim.

eksozunun alt saca cok yakın olay bu dizellerle benzinliler ayriliyor bu konuda bizde o sikinti yok.
saseden asagi gelmicek sekilde biraz asagi alinabilir.

aracin alt tabaninin benim gibi yalitim yaptirabilirsiniz.

aşşağı alamam daha fazla o zaman kırılır arazide, araya ısı kesici bir parça attırıcam.

koyacagin en fazla alimunyum bır parca olabilir. en iyi soguyan parca odur isiyi dagitirsin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-cok-emek-harcadim-ama-zamansizliktan-binemiyorum/detay

çok güzel :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,978
Kaydolan Son Üyemiz
Barbaros KURTOĞLU

Çevrimiçi üyeler