Tempus' Alıntı:340 dolar çiftimi? pahalı diilmi be kit fiyatına görealmaya niyetlendim ama önüde heavy yapmazsam içim rahat etmiycem takozla sağlıksız olur heralde
discovery-V8' Alıntı:![]()
![]()
Land kısmına bakıp aldanma sonunda "cruiser" olunca fiyat böyle , yersen ;D ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:sizin ofender kaça maloldu sen onu söyle ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:![]()
iki amortisör değiştirip piyasaya çıksak beleşe olurdu, biz cıvata bile bırakmadık üstünde , müsade et biraz pahalı olsun, yan yana koyarız çıkınca değdimi değmedimi beraber karar veririz
![]()
![]()
![]()
Tempus' Alıntı:ben zaten bayılıyorum o aleteama işte senin değiştirdiğin vidalar civatalar, akslar difransiyeller filan bizde standart ondan pahalı ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:E mobilya tekeriyle bizde standart kullanıyorduk zaten![]()
![]()
![]()
Tempus' Alıntı:dur sen dur bu sene iyi para kazanıp seneye 37 takıcam ;D
discovery-V8' Alıntı:iyi ozaman cıvataları şimdiden ayarlamaya başla , standart haliyle 37 takınca traktöre dönecek çünkü![]()
![]()
Biz 44 ü çevirecek alt yapıyıda kaşfettik buarada ama lastik bulamıyoruz![]()
;D
Tempus' Alıntı:yok abi zaten ARB nin OLD MAN kiti var 6 inc yükseltme, ayna marutleri, açılı kollar, açılı burçlar, gereken uzatmalar, kaster kamberler vs hepsi kitin içinde alıyorsun kutuyu açıp takıyorsun, 3000 dolar ve herşey bitiyor tak 37 yi yürüfazla kargo vermeden ve gümrükde fazla taktırmadan getirme yolları bakıcam olursa.
Tempus' Alıntı:abi süper çizmişsin
zaten hala düşünce aşamasında, yapmak bişey değilde bu araca 37 takarsam kaybedeceğim şeyler önemli olan, onları kaybetmek isteyip istemediğime karar vermem lazım . kararı verdiğimde zaten kesin sana da danışırımt ecrübelerinden, sonuçda benzer altyapılar benzer sorunlar, benzer çözümlerdir.
discovery-V8' Alıntı:Abicim sildim mesajı bazı sebeplerden![]()
Sana bişey söyliimmi hiç kitle mitle uğraşma aracın yol tutuşu şimdi iyiyse kaldır kupayı bitir ne kaster ne yol tutuş ne parça uğraşıp durma, ciddiyim.