Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,267,603
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

.

Picture 1.jpg

Etiketler

340 dolar çiftimi? pahalı diilmi be kit fiyatına göre :smiley: almaya niyetlendim ama önüde heavy yapmazsam içim rahat etmiycem takozla sağlıksız olur heralde

Tempus' Alıntı:
340 dolar çiftimi? pahalı diilmi be kit fiyatına göre :smiley: almaya niyetlendim ama önüde heavy yapmazsam içim rahat etmiycem takozla sağlıksız olur heralde

:D :D :D Land kısmına bakıp aldanma sonunda "cruiser" olunca fiyat böyle , yersen ;D ;D ;D ;D

Şaka bir yana amotisörü söküp dolaşın piyasayı mutlaka uyan bişey vardır, sanki altın dan yapmışlar amotisör yahu altı üstü :D

Tempus' Alıntı:
sizin ofender kaça maloldu sen onu söyle ;D ;D

:D :D iki amortisör değiştirip piyasaya çıksak beleşe olurdu, biz cıvata bile bırakmadık üstünde , müsade et biraz pahalı olsun, yan yana koyarız çıkınca değdimi değmedimi beraber karar veririz :D :D :D

discovery-V8' Alıntı:
:D :D iki amortisör değiştirip piyasaya çıksak beleşe olurdu, biz cıvata bile bırakmadık üstünde , müsade et biraz pahalı olsun, yan yana koyarız çıkınca değdimi değmedimi beraber karar veririz :D :D :D

ben zaten bayılıyorum o alete :D ama işte senin değiştirdiğin vidalar civatalar, akslar difransiyeller filan bizde standart ondan pahalı ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
ben zaten bayılıyorum o alete :D ama işte senin değiştirdiğin vidalar civatalar, akslar difransiyeller filan bizde standart ondan pahalı ;D ;D ;D

E mobilya tekeriyle bizde standart kullanıyorduk zaten :D :D :D

Tempus' Alıntı:
dur sen dur bu sene iyi para kazanıp seneye 37 takıcam ;D

iyi ozaman cıvataları şimdiden ayarlamaya başla , standart haliyle 37 takınca traktöre dönecek çünkü :D :D :D

Biz 44 ü çevirecek alt yapıyıda kaşfettik buarada ama lastik bulamıyoruz :smiley: :smiley: ;D

discovery-V8' Alıntı:
iyi ozaman cıvataları şimdiden ayarlamaya başla , standart haliyle 37 takınca traktöre dönecek çünkü :D :D :D

Biz 44 ü çevirecek alt yapıyıda kaşfettik buarada ama lastik bulamıyoruz :smiley: :smiley: ;D

yok abi zaten ARB nin OLD MAN kiti var 6 inc yükseltme, ayna marutleri, açılı kollar, açılı burçlar, gereken uzatmalar, kaster kamberler vs hepsi kitin içinde alıyorsun kutuyu açıp takıyorsun, 3000 dolar ve herşey bitiyor tak 37 yi yürü :smiley: fazla kargo vermeden ve gümrükde fazla taktırmadan getirme yolları bakıcam olursa.

Tempus' Alıntı:
yok abi zaten ARB nin OLD MAN kiti var 6 inc yükseltme, ayna marutleri, açılı kollar, açılı burçlar, gereken uzatmalar, kaster kamberler vs hepsi kitin içinde alıyorsun kutuyu açıp takıyorsun, 3000 dolar ve herşey bitiyor tak 37 yi yürü :smiley: fazla kargo vermeden ve gümrükde fazla taktırmadan getirme yolları bakıcam olursa.

:D :D Zannımca bir sıfır eksik yazılmış , o paraysa hiç durma :D :D 5 lastik ve jant kaç lira biliyormusun 37 inch kit yanında beleş kalır ;D ;D ;D ;D

http://www.sleeoffroad.com/products/80_suspension.htm

aha burda abi, 3500 dolarmış :smiley:

getirtmesi vs 5-6 000 i bulur gümrük verirsem.

abi süper çizmişsin :D:D:D

zaten hala düşünce aşamasında, yapmak bişey değilde bu araca 37 takarsam kaybedeceğim şeyler önemli olan, onları kaybetmek isteyip istemediğime karar vermem lazım . kararı verdiğimde zaten kesin sana da danışırımt ecrübelerinden, sonuçda benzer altyapılar benzer sorunlar, benzer çözümlerdir.

Tempus' Alıntı:
abi süper çizmişsin :D:D:D

zaten hala düşünce aşamasında, yapmak bişey değilde bu araca 37 takarsam kaybedeceğim şeyler önemli olan, onları kaybetmek isteyip istemediğime karar vermem lazım . kararı verdiğimde zaten kesin sana da danışırımt ecrübelerinden, sonuçda benzer altyapılar benzer sorunlar, benzer çözümlerdir.

Abicim sildim mesajı bazı sebeplerden :D :D Sana bişey söyliimmi hiç kitle mitle uğraşma aracın yol tutuşu şimdi iyiyse kaldır kupayı bitir ne kaster ne yol tutuş ne parça uğraşıp durma, ciddiyim.

discovery-V8' Alıntı:
Abicim sildim mesajı bazı sebeplerden :D :D Sana bişey söyliimmi hiç kitle mitle uğraşma aracın yol tutuşu şimdi iyiyse kaldır kupayı bitir ne kaster ne yol tutuş ne parça uğraşıp durma, ciddiyim.

abi yol tutuş frenaj filan süper şu anda, artikülasyonda acayip iyi. spacer taktım daha da iyi oldu. kupayı kaldırıp takılırda ayna maruti en azından şart.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,978
Kaydolan Son Üyemiz
Barbaros KURTOĞLU

Çevrimiçi üyeler