Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,266,061

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Barbaros hayırlı olsun temiz araç gibi görünüyor zaten Anıl oto dürüst ticaret yapar ne diyorlarsa odur.

Ama senin yapacağın off road için bu araba kesinlike tekrar yükseltilicek,

Yükseltme kiti
32-33 stt lastikler
arka kilit mutlaka alınıcak ön alınırsada iyi olur

9000 tl civarı minimum masraf, ahmet ustanın yapacaklarını saymıyorum ;D ;D

Malum toyotolar kıymetli araç dostlar..Antalyada da bol miktarda var.Dağda kırılan araç olmadığı için bizimde canımız sılıkmıyo değil.. ;D
Barbarosta bize bir meşgale olsun diye bir disco almayı yeğledi..Bakalım zaman bize neler gösterecek.. 8)

Tempus' Alıntı:
Barbaros hayırlı olsun temiz araç gibi görünüyor zaten Anıl oto dürüst ticaret yapar ne diyorlarsa odur.

Ama senin yapacağın off road için bu araba kesinlike tekrar yükseltilicek,

Yükseltme kiti
32-33 stt lastikler
arka kilit mutlaka alınıcak ön alınırsada iyi olur

9000 tl civarı minimum masraf, ahmet ustanın yapacaklarını saymıyorum ;D ;D

Kürşatım doğrudur kupadan yükseltmeyi düşünüyorum zaten 2" yükseltilmiş
lastik mecburen zaten alınacak
sonbahardada kilitler geldimi 9 olmasada6 kağat kesin var

ejder lav attii..
muhahaaa

barboros kardeş kusurumuza bakmiyosun dimi?

artik kanka olamayiz aramiza alimımyum gırdı.

THE FARUK' Alıntı:
Malum toyotolar kıymetli araç dostlar..Antalyada da bol miktarda var.Dağda kırılan araç olmadığı için bizimde canımız sılıkmıyo değil.. ;D
Barbarosta bize bir meşgale olsun diye bir disco almayı yeğledi..Bakalım zaman bize neler gösterecek.. 8)
;D ;D ;D ;D

maksat canımız sıkılmasın

RedlinE' Alıntı:
ejder lav attii..
muhahaaa

barboros kardeş kusurumuza bakmiyosun dimi?

artik kanka olamayiz aramiza alimımyum gırdı.
;D ;D ;D
bulaydınız adam gibi bir toyota olmazdı bunlar sorumluluğu paylaşalım kardeşim bak

barbaros abi hayırlı olsun güzel araç allah kaza bela vermesin...... herarabanın kendıne göre bi güzel yanı war ya yüklenmeyın barbaros abime ;D

durun bari size gerçek bir TOYOTA resmi atayımda gözünüz gönlünüz açılsın ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

[attachment=1]

KARIŞIK 2010 159.jpg

arkadaşlar şu araca bakarmısınız
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-hilux-toyota-4x4-sr5-v6-pickup-28507544/detay
nasıl ama araç almamış olsan düşünülecek bi makinemi sizce

cihanülker' Alıntı:
durun bari size gerçek bir TOYOTA resmi atayımda gözünüz gönlünüz açılsın ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ağanın pokunun üzerine pok ulurmu hiç ben resim atmayım..Allah nazardan saklasın ben yakınen gördüm bu aracı.. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,977
Kaydolan Son Üyemiz
KaganKayak

Çevrimiçi üyeler