;D ;D ;D ben bi tek faruk abiye çektiririm kendimi o dillere düşürmezzz ;D ;D ;DTempus' Alıntı:Neyse ben istanbulda discovery çekme videoları yüklüyordum birazda Antalyadan gelir böylece toyotalara antreman aracı lazım kurtarma operasyonları için ;D ;D ;D
THE FARUK' Alıntı:Ağanın pokunun üzerine pok ulurmu hiç ben resim atmayım..Allah nazardan saklasın ben yakınen gördüm bu aracı.. ;D ;D ;D
bsayil' Alıntı:;D ;D ;D ben bi tek faruk abiye çektiririm kendimi o dillere düşürmezzz ;D ;D ;D
bsayil' Alıntı:;D ;D ;D ben bi tek faruk abiye çektiririm kendimi o dillere düşürmezzz ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:orda cihan abi var be ankaranın LR cilari cihan abi antalyaya gittide dile düşmekten kurtuldu ;D
Tempus' Alıntı:orda cihan abi var be ankaranın LR cilari cihan abi antalyaya gittide dile düşmekten kurtuldu ;D
hsbasar' Alıntı:Cihan sen cadirimi degistirdin?
simurg2' Alıntı:Cihan bey araç sizin yada bir tanıdığınızınmı yoksa şu alıntı yapma işinide bir türlü beceremedim
Yok kürşatım yok günahını alma ilk başlarda söylediğimde saldıracak diye korkuyordum bile ama piyasada makul toyota kalmayınca oda mecburen yarım apız peki demek zorunda kaldıTempus' Alıntı:Ben anladım Barbaros ENİŞTE diye ona LR aldırdılar hahahahahaha ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:Ben anladım Barbaros ENİŞTE diye ona LR aldırdılar hahahahahaha ;D ;D ;D