Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,265,190
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

iyi be abicim iş yerınde mutluoluyoruz.
araç için çok sevindim gonlune gore olur inşallah aileye birde dizel 100 yakişir.

Etiketler

abisi zaten 80 i sattıktan sonra yine aynı arabayı almanın bi manası yok tu cok aradım kısmetse kısa zamanda elimde olur satan arkadaş tatilimi yapayım dedi sorun yok dedim tabi sorunlar başlıyor şnorkel yükseltme kiti gibi inşallah bazı arkadaşlar yardımcı olurlar sa sevinirim

aozturk' Alıntı:
Barbaros hayırlı olsun....güle güle kullan ...ama arayışa devammı yoksa tamammı ;D ;D ;D

Ahmet abi teşekkürler arayışa devam tabiki şu anda kendi açımdan yapılacak en doğru hareketi yaptım suzuki küçük geliyor binmiyorum kapıda duruyor hala uygun bi toyota bulana kadar devam ;D

Barbaros discoya fazla masraf etme o zaman satarken o masrafları alamayız biliyorsun :smiley:

Bulaşmayın enişteme :D
O paraya en makul araçlardan birisini aldı adam :smiley:

Tekrar hayırlı olsun eniştem ;)

Ahmet abi pamukova civarlarında şu an ;)

Erkan bu lastikler nasıl böyle bişi alsam yaz için?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-lastik-dunlop-285-75-16-cok-temiz-uyun-fiyata-28529288/detay?

RedlinE' Alıntı:
Aslinda dogru soyluyosun. onun ivir ziviri coktur.Ama suzı alacak

valla Erkanla bir kampa gittik bir gece yatılı disco2 nin bagaj full doldu 3-5 gün gitsek port bagajda dolardı ;D ;D ;D ona böyle bol bol geniş geniş kavurma sacını filan koyucak barı olucak bişi lazım :D

Tempus' Alıntı:
Barbaros discoya fazla masraf etme o zaman satarken o masrafları alamayız biliyorsun :smiley:
Aynen kürşatcım total 25.000.- e kapatacağım disco syfasını sonra binerken bakarız kısmetimize

CDM-SUBARU' Alıntı:
Bulaşmayın enişteme :D
O paraya en makul araçlardan birisini aldı adam :smiley:

Tekrar hayırlı olsun eniştem ;)

Ahmet abi pamukova civarlarında şu an ;)
hah aracı gören konuşsun ben bile daha görmedim ;D ;D ;D

Bu ne yaaa...
butun gun muhabbet aksam kahve bos,Protesto ediyorum bu durumu nobetci bile kalmamis,
Barbaros sana da yazmiyorum,online yakalayinca yazarim

Tempus' Alıntı:
Erkan bu lastikler nasıl böyle bişi alsam yaz için?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-lastik-dunlop-285-75-16-cok-temiz-uyun-fiyata-28529288/detay?

tam pigme lastiği :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,976
Kaydolan Son Üyemiz
GC Zefir

Çevrimiçi üyeler