Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,264,873
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

ya dokunmayın barborosuma hayırlı olsun barboros bu arada bunu satmazsın satarsanda dısco 2 alırsın dısco alıskanlık yapar dısco her yere gıder jeepte son noktayı almısın teklar hayırlı olsun ;D ;D

Etiketler

cemtascioglu' Alıntı:
ya dokunmayın barborosuma hayırlı olsun barboros bu arada bunu satmazsın satarsanda dısco 2 alırsın dısco alıskanlık yapar dısco her yere gıder jeepte son noktayı almısın teklar hayırlı olsun ;D ;D

Eyvallah Cem kardeşim kısmet bunaymış bakalım tepkilere hzırlıklıyım cnmmmmmmmmmmmm disco utandırmasın diyorum

bu arada 2 den de allah korusun
;D ;D ;D ;D

hsbasar' Alıntı:
Hep boyle baslanir ;D ve evdeki hesap hicbir zaman carsiya uymaz ;D
Günaydın sedatcım

yok kardeşim kararlıyım bu sefer arabadan emin olmadan çok yatırıma girmeyeceğim

zaten 2" yükseltme var ben birazdan kupan yukarı aldınmı yeter sepet ilavesi

son bahara doğruda icap ederse kilit takarım hedefi aşmam

altay41' Alıntı:
Gunaydin Arkadaslar,
Barbaros hayirli olsun tekrar,sonunda sana da galerici diyecekler,bana dedikleri gibi,1 senede 4.arac olunca :D :D :D
;D ;D ;D ;D ;D teşekkür ederim Altan abicim varsın desinler gönlümüzde yatan aslanı bulana kadar devam

altay41' Alıntı:
Barbaros,
unuttum,sen biraz da yan kahveye takil 7/24 lr cilere,arkadaslarin tecrubelerinden faydalan ihtiyacin olacak fazlasiylan ;D ;D ;D
Altan abi bakıyorumda kahve bomboş kimsecikler yok ben Yavuz abiyi telden bayıltmaya başlarım yakında ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
Altan abi bakıyorumda kahve bomboş kimsecikler yok ben Yavuz abiyi telden bayıltmaya başlarım yakında ;D ;D ;D

dur sen daha 1 sene sonra arabanı kendin tamier edebiliyor haldede gelirsin ;D ;D ;D

altay41' Alıntı:
Sedat merhaba ,
gezdiniz gordunuz de resimler nerede balkan gezisinin

Altan abi fotograflari duzenlemem lazim, cok fotograf cekmisiz. Mustafa abi balkanlar gezisi ile ilgili baslik acmisti oraya yukleyecegim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,976
Kaydolan Son Üyemiz
GC Zefir

Çevrimiçi üyeler