Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,241,243

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

simurg2' Alıntı:
mücahit kardeş araç 300 yakarken araçta ne vardı ne yoktudan gidiyorum üst bagaj şnolker şnolkerden değilse üst bagaj vede araç üstü çadırdan oda yüzde 10 -20 olsa 350 etmesi lazım bilemedin 400 ama bizimki lm de 500 tl yakmaya başladı beyin fırtınası yapıyorum (sanki dizelden çok anlar gibi )en azında burda sesli düşünüyor gibi oluyor belki aynı olay başından geçen vardır bize ip üçlerı verir diye.

Erkan ust bagaj gercekten cok etkiliyor. Genelde Disco kullanicilari 20-22 litre gaz yaktiklarini soyluyorlar, benim araba 26-27 civari yakiyor. Sorunun direk cevabi degil ama belki faydasi olur bu bilginin.

sagucak
toyota
sessizlik
odun ateşinde cay
nemsiz bir hava
huzurr

Ben daha ne istiyim ki

25072010100.jpg

ne gozu ya,agzimiza girdi ayaklar,
neyse ben bi civi koyayimda muco nun ayagina siktirayim sogucakta,hava atmak nasil oluyormus ,
ne dersiniz arkadaslar ;D ;D

ben de adapazarinin koyu sinanoglu nda idim dogdugum yer,orman icine daldim,tam asagiya cesaret edemedim,resimde pek belli olmuyor ama
oldukca dik bir rampaydi,geri ciktim[attachment=1]

sinanoglu 003.jpg

kirli ayakmiş sen evdeydin galiba hafta sonu direk saldirdin.:smiley:
uyumusum uyurken cekmişler.

altan abi deme oyle seyler sence biz oraya çilek toplamayami çikiyoz.

bende hafta sonu biraz toz kaldırdım, arkadan gelen araç LR dı anca bu kadar yakından çekebilmişler zoomla ;D ;D ;D

[attachment=1]
[attachment=2]

dscf8164.jpg

dscf8201.jpg

RedlinE' Alıntı:
kirli ayakmiş sen evdeydin galiba hafta sonu direk saldirdin.:smiley:
uyumusum uyurken cekmişler.

altan abi deme oyle seyler sence biz oraya çilek toplamayami çikiyoz.

ne evi be al bunlarda sana sen yayladaysan bizde sahildeydik ;D ;D ;D

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

dscf8192.jpg

dscf8258c.jpg

dscf8295.jpg

dscf8290.jpg

sedat çok seviyorum orayi on numara yer valla butun hafta çaliştim hatta cumartesi gece yarısına kadar caliştim ama gene kaktim gittim gece degerde.
kurşattt kardeş one hal hiçmi güneş gormedin. kollar kipkırmızı Allah canını almasın.

RedlinE' Alıntı:
sedat çok seviyorum orayi on numara yer valla butun hafta çaliştim hatta cumartesi gece yarısına kadar caliştim ama gene kaktim gittim gece degerde.
kurşattt kardeş one hal hiçmi güneş gormedin. kollar kipkırmızı Allah canını almasın.

Askerdeki amele yanığım çok derindi hala geçmedi soyunduğumda zenciyim ama beyaz t-shirt giymişim gibi oluyordu bu gene iyi ;D ;D ;D yavaş yavaş düzelticem bir anda haşlamiyim kendimi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler