Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,237,788
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Burak senın de bilgin olsun,
ben aracı ilk aldıgımda bursadakı bulusmada kilıtlerı denedim,orta kilit motoru yandı,arka kilidin de sigortası atmıs,Bursadan ızmıt e orta kilitle geldim,
sen denedinmi kilitleri,adamlar hic kullanmadıgı icin herhalde sıkısma filan olmus,
bu hafta sonu denedim ıyı calısıyorlar,ılk zaman kılıtlerın devreden cıkması da gec oluyordu

Etiketler

Hayirli kandiller

Bu da benim tavanin son hali, yakinda ikinci kati cikacagim, yokki bir VX80nimiz salon gibi bagajli ;D

[attachment=1]

IMG_2648.jpg

aynen kalıyo zaten sadece tavandakı tekerlek bagajın arkasındakı yerını aldı o kadar

hayırlı kandıller

http://www.fourwheeler.com/featuredvehicles/129_0508_1993_toyota_land_cruiser_fzj80/photo_07.html
soyle bırsey var aklımda bakalım belkı kendım yaparım.
argesını yapıyorum sımdılık
benım arkada bas kutusu bas anfı
sıgorta panelı falan var
teknık bırsey yapmam lazım
her ayrı hobıde o hobıye gore doldur bosalt yoruyo artık benı
fazladan cekmece yapcam dırek cekmece degıstırıcem

Altan abi haklısın benimkide hiç kullanılmamıştı. Devreye giriş çıkışı zaman alıyordu. Arasıra alıştırmak için açıp kapatıyorum, en son bu akşam denedim, şu anda iyi çalışıyorlar.

altay41' Alıntı:
Burak senın de bilgin olsun,
ben aracı ilk aldıgımda bursadakı bulusmada kilıtlerı denedim,orta kilit motoru yandı,arka kilidin de sigortası atmıs,Bursadan ızmıt e orta kilitle geldim,
sen denedinmi kilitleri,adamlar hic kullanmadıgı icin herhalde sıkısma filan olmus,
bu hafta sonu denedim ıyı calısıyorlar,ılk zaman kılıtlerın devreden cıkması da gec oluyordu

RedlinE' Alıntı:
http://www.fourwheeler.com/featuredvehicles/129_0508_1993_toyota_land_cruiser_fzj80/photo_07.html
sıgorta panelı falan var

[attachment=1]

IMG_3693.jpg

Yazdiklarim kaybolmus :D

Mucahit ben ustteki gibi bir sey yaptim, dolabin oldugu tabla kizakli disari cikiyor. Alt kapak kucuk masa gibi oluyor. Icide depo, hersey orda duruyor, hic indirmiyorum,. zaten arkasinda da gaz deposu var.
Ancak ben mdf den yaptigim icin cok agir oldu, bu tur islerde aliminyum kullanmak lazim.

orası sorun zaten ben o yapacagım seyın ustunde yatacagım. Sımdı aracın yabanında yatıyorum. onla beraber ıkı kısılık sısme yatak sıgıyor yerde kalıyor.
ıkı ıslemelı yastık bır kanavıca ıslemelı yatak ortusu o sekılde kampaa

Sedat merhaba, yokmu sizin gezi fotoları?

hsbasar' Alıntı:
Yazdiklarim kaybolmus :D

Mucahit ben ustteki gibi bir sey yaptim, dolabin oldugu tabla kizakli disari cikiyor. Alt kapak kucuk masa gibi oluyor. Icide depo, hersey orda duruyor, hic indirmiyorum,. zaten arkasinda da gaz deposu var.
Ancak ben mdf den yaptigim icin cok agir oldu, bu tur islerde aliminyum kullanmak lazim.

Bakkan' Alıntı:
Sedat merhaba, yokmu sizin gezi fotoları?

Burak fotograf cok var ancak vakit yok. Bu yukaridakiler geziden fotolar
2 hafta once yeni bir projeye basladik, kole gibi calistiriyor bizi patronlar, gunde 14 saatin altina dusemedik daha. Isler bir yoluna girse ilgili konuya ekleyecegim.

RedlinE' Alıntı:
orası sorun zaten ben o yapacagım seyın ustunde yatacagım. Sımdı aracın yabanında yatıyorum. onla beraber ıkı kısılık sısme yatak sıgıyor yerde kalıyor.
ıkı ıslemelı yastık bır kanavıca ıslemelı yatak ortusu o sekılde kampaa

;D ;D ;D

ya biliyorum port bagaj mevzusu yakıtın düşmanıda işte hem orjinal ARB hem üstünde telsiz anteni ve sisler, hemde görüntüsü güzel elim varmıyor sökmeye

RedlinE' Alıntı:
sıgorta panelı falan var
hayırlı kandiller herkese
mücahit abi ben aynısını yaptırdım ama mdf den yaptırdım güzelde işcilik yaptılar ama çok ağır oldu arabanın kıçını düşürdü yaw.
aynı kalıbı kullanarak ölçüleri kesinlikle aliminyumdan yaptırıcam
çok kullanışlı ve rahat yarın fotosunu atarım

Tamamdır Sedat kolay gelsin.

hsbasar' Alıntı:
Burak fotograf cok var ancak vakit yok. Bu yukaridakiler geziden fotolar
2 hafta once yeni bir projeye basladik, kole gibi calistiriyor bizi patronlar, gunde 14 saatin altina dusemedik daha. Isler bir yoluna girse ilgili konuya ekleyecegim.

;D ;D ;D

günaydın arkadaşlar hafta sonu herkes biryerlerdeymiş anlaşılan herkes haftanın stresini atmış

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler