Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,237,171

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Gunaydin

80 kasaya bu tarz cekmece yapinca cok uzun olmuyormu? Birde cekmecelerin sag ve solunda kalan bosluklari nasil degerlendiriyorsunuz?

arkadaşlar aliminyum değil , tekne imalatında kullanılan kavak kontrasından yaptırın , en az % 60 ağırlıktan tasarruf edersiniz , ahmet usata ile en son araçüstü çadırların alt malzemesini kavak ağacından yaptık çok hafif ve kullanışlı oldu aklınızda olsun

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar aliminyum değil , tekne imalatında kullanılan kavak kontrasından yaptırın , en az % 60 ağırlıktan tasarruf edersiniz , ahmet usata ile en son araçüstü çadırların alt malzemesini kavak ağacından yaptık çok hafif ve kullanışlı oldu aklınızda olsun

Cihan bunu yazdigin iyi oldu, MDF cok agir. Benim arabanin arkasini dusurdu, ustune birde cadiri geri tasirinca arka taraf iyice dustu. Arka yaylarin altina 3 cm ilave parca koymak zorunda kaldik. Hal boyle olunca sokup baska birsey yapayim diyordum.

Zaten Ahmet ustaya yolum dustugunde yaptirmak icin arabanin on tarafina dokunmamistim, demek arka tarafinada eli degecek Ahmet ustanin :smiley:

yusuf dostum güzel olmus ama cok kalin malzeme kullanmişşin gerek yokkı
sadece dıkıne olan kisimlar kalin olsa yeterli raylarda zaten onlara bagli alt kismi cekmecelerin bolmeleri on ve arkalari gerek yok.
cıhan abinin dedigi malzemeyi bilmiyorum ona bir bakmak gerekir.
alimınyundan yaptircam diyorsunuz ama onun kaynagini kime yatiracaksiniz. bındırme veya percinle olmaz o iş
kaynak işi içine girincede bir tekligi gecersiniz malzemeyle birlikde
Ben cekmeceleri tam çikarmayi dusunmuyorum. Araçda hiç kullanilmiyan malzemeler var. Onlari dibine gomerim. En arkasinda ayri bir bolmede olabilir. hem ust direnci attirir.
ya profil ustu fiber yada aliminyum yada 8/12/16 mm kalinliklarinda parcalardan su kontrosı olabılır ahşap

arka çekmeceleri kavak kontroplak tan yaptırın hafıf olur yükü taşıyan ray sistemi kalıteli olsun (sağlam olsun mdf olsun demeyin yükü taşıyan raylardır )bilginize bende aracın araksına üçlü koltuk takınca aynı çemece sıstemını yapmayı düşünüyorum yanlız üçlü koltuğun açılınca yatak olan mekanız masını aramaktayım

mücahit su konturası ağır olur üstte yazdığım gibi kavak konturoplak malz. var 1.2cm 1.5 cm 2.0cm onlardan yap

cihanülker' Alıntı:
sedat bizim yusufun bir arkadaşı yaptı arka tarafı , yan taraflar kapaklı içine malzeme koyuyorsun , kavak kontra hem sağlam ,hemde çok hafif kesinlikle tavsiye ederim ,

Kavak kontra konusunu yazdim bir tarafa.
Sizin kasalarda arka cekmece koltuklari etkilemiyor. Hatta arka koltuklari yatirip 2 kisilik yatak yapiyorlar, bende birkac foto olacakti. Bulabilirsem ekliyeyim.

hsbasar' Alıntı:
Kavak kontra konusunu yazdim bir tarafa.
Sizin kasalarda arka cekmece koltuklari etkilemiyor. Hatta arka koltuklari yatirip 2 kisilik yatak yapiyorlar, bende birkac foto olacakti. Bulabilirsem ekliyeyim.

benim arabada arka koltuklar geriye doğru yatıyor onu etkiliyor sedat ,eğer böyle bir sistem uygularsam koltuklar geriye doğru yatmaz

cihanülker' Alıntı:
benim arabada arka koltuklar geriye doğru yatıyor onu etkiliyor sedat ,eğer böyle bir sistem uygularsam koltuklar geriye doğru yatmaz

Dogru, bende yazdiktan sonra hatirladim. Senin arabada pek bir sosyetik ama ;D

Ya sorma acaip bir rahatlık, benim hanımın çok hoşuna gitti, çocuğuda koltuğuna koyuyoruz beraber mışıl mışıl uyuyorlar.

cihanülker' Alıntı:

bakın bunlar disko1 için

B1.jpg

B2.jpg

B3.jpg

d.jpg

Disco1Drawers.jpg

simurg2' Alıntı:
bakın bunlar disko1 için

Erkan bu fotolari bende toplamistim, bunlara bakarak bir model belirlemeye calistim. Ancak bizdeki sorun gaz deposu. Depo bagajda olup birde bagajin yarisini kaplayinca is zorlasiyor.
Sirf bu nedenle dolabi yukari kaldirdim. Birde dolabi alirken bagaji olcmemistim, dikine koyunca sigmiyor meret, illa yan koymak lazim ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler