cihanülker' Alıntı:arkadaşlar aliminyum değil , tekne imalatında kullanılan kavak kontrasından yaptırın , en az % 60 ağırlıktan tasarruf edersiniz , ahmet usata ile en son araçüstü çadırların alt malzemesini kavak ağacından yaptık çok hafif ve kullanışlı oldu aklınızda olsun
cihanülker' Alıntı:sedat bizim yusufun bir arkadaşı yaptı arka tarafı , yan taraflar kapaklı içine malzeme koyuyorsun , kavak kontra hem sağlam ,hemde çok hafif kesinlikle tavsiye ederim ,
hsbasar' Alıntı:Kavak kontra konusunu yazdim bir tarafa.
Sizin kasalarda arka cekmece koltuklari etkilemiyor. Hatta arka koltuklari yatirip 2 kisilik yatak yapiyorlar, bende birkac foto olacakti. Bulabilirsem ekliyeyim.
cihanülker' Alıntı:benim arabada arka koltuklar geriye doğru yatıyor onu etkiliyor sedat ,eğer böyle bir sistem uygularsam koltuklar geriye doğru yatmaz
cihanülker' Alıntı:benim arabada arka koltuklar geriye doğru yatıyor onu etkiliyor sedat ,eğer böyle bir sistem uygularsam koltuklar geriye doğru yatmaz
Bakkan' Alıntı:Ya sorma acaip bir rahatlık, benim hanımın çok hoşuna gitti, çocuğuda koltuğuna koyuyoruz beraber mışıl mışıl uyuyorlar.
simurg2' Alıntı:bakın bunlar disko1 için