Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,265,190

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Burakcım bende özledim kardeşim..
Burnumun dibine geldinde bir türlü görüşemedik.
Umarım iyisindir. :smiley:

Sağlık olsun abi, gönüller bir olsun, ama artık hasret bitsin, bir gezi planlamaya başlayalım abi.

THE FARUK' Alıntı:
Burakcım bende özledim kardeşim..
Burnumun dibine geldinde bir türlü görüşemedik.
Umarım iyisindir. :smiley:

Bakkan' Alıntı:
Münferit mi gidicen yoksa bir program var mı?
Seval de ege veya karadeniz turu yapsak diyordu. Ege çocuklar için daha keyifli olur gibi geliyor.
Ne dersin?

Burak belli bir program yok, asil hedefim hopaya gidip orda birkac gun gecirmek. Son 4 yildir gidemedim memlekete.
Gezerekmi gideyim direk mi onada karar verebilmis degilim.
Eger karadeniz programi olursa beraberde yapabiliriz, Hopada bizim ev genis :smiley:

Evet ya bir gezi organizasyonu şart oldu artık.. Hadi bakalım fikirleri paylaşalım.. :D

Valla ben Ağustos sonu eylül başı gibi Isparta Eğridir gölü ne bir kaçıcam işleri bitirebilirsem ;D

Tempus' Alıntı:
Valla ben Ağustos sonu eylül başı gibi Isparta Eğridir gölü ne bir kaçıcam işleri bitirebilirsem ;D

Kürşatcım bize birhayli uzak ısparta ;D ama olsun yapın bir proğram bizde gelelim.. ;)

THE FARUK' Alıntı:
Kürşatcım bize birhayli uzak ısparta ;D ama olsun yapın bir proğram bizde gelelim.. ;)

Abi bu kişisel planım zaten oraya gelebilirsem siz gelmesenizde ben size uğrarım terslik olmazsa ;D

Eğridir gölüne gitmeyi bizde düşünüyorduk zaten umarım tarihlerde çakışır..

THE FARUK' Alıntı:
Eğridir gölüne gitmeyi bizde düşünüyorduk zaten umarım tarihlerde çakışır..

Göl kenarında kayınbiraderin evi var ben bir hafta filan kalıcam gidersem zaten abi sizede haber veririm :smiley:

Ege kıyılarında herkesin giremediği bakir koylarda (tabi buraları bilmek gerekir) gezinsek nasıl olur?

Bakkan' Alıntı:
Ege kıyılarında herkesin giremediği bakir koylarda (tabi buraları bilmek gerekir) gezinsek nasıl olur?

Bir kaç araba ege turu düşünüyoruz ramazan sonu haberleşiriz kardeşim..

Bende kamptaydım ama dönüş yolu 5 saat sürdü be kardeşim :mad:
Nasıl bi trafikti öyle :eek:
Foto olayını bugün-yarın hallederim :smiley:

bu araba hakkındaki düşüncelerinizi alayım arkadaşlar :D :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-100bin-kmde-2006-model-toyota-land-cruiser-vx100-29435995/detay

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,976
Kaydolan Son Üyemiz
GC Zefir

Çevrimiçi üyeler