Toyotacılar Muhabbet Köşesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,261,816

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

heytem abi çok güzel olmuş ama sen 70 ine kıyamazsın diye düşünüyorum , bir de o lastikleri nasıl çeviriyor onu merak ettim , motorla oynadınmı ?
 


Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Heytem abi 35 yada 37 lasitkleri bir tur verde benim arabaya takıp foto çekip hava atayım ;D
 




Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

öyle oldu arkadaşlar sitedede sorun vardı heralde her herkese iyi akşamlar hafta sonu kuzu yaylada idik burak kardeşler bizin yaşlı delikanlının birkaç fotosunu koyayım [attachment=2][attachment=1]dedim bende

kuzu yayla 08-08-2010 143.jpg


kuzu yayla 08-08-2010 140.jpg
 









Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Bakkan' Alıntı:
Sedat ne zaman geliyorsun?

Burak kismetse 3 eylul aksami Ankaradayim.
Bu sefer isler cok yogun, sicaklarda bir taraftan bastirdi, cok bunaldim gelir gelmez biryerlere kacmak istiyorum. Muhtemelen karadeniz olacak.
 

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Münferit mi gidicen yoksa bir program var mı?
Seval de ege veya karadeniz turu yapsak diyordu. Ege çocuklar için daha keyifli olur gibi geliyor.
Ne dersin?

hsbasar' Alıntı:
Burak kismetse 3 eylul aksami Ankaradayim.
Bu sefer isler cok yogun, sicaklarda bir taraftan bastirdi, cok bunaldim gelir gelmez biryerlere kacmak istiyorum. Muhtemelen karadeniz olacak.
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Mesajlar
1,532,592
Kayıtlı Üye Sayımız
166,973
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst