KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
abi bende prado yapıcam 1.2 seneye kadar aklıma o gırdı satık full land rover var arkadaslar 70.000 tl alana hayırlı olsun full modıfıkasyonlu ayrıca aklınıca ne geliyorsa yuruyen motor hersey yenısıyle ve orj le degisti 1 adet yedek sanjımanda hedıye sıfırdır oda
kursat ıstedıgın zaman al kullan yıkat getır aramızda sorun degıl valla sakın laf olsun dıye soyledıgımı sanma ıstedıgın zaman al kullan ben bakmam oyle seylere
Ev isini hallettik gibi, birkac gune kadar altinda 60m2 atolyesi olan bir evimiz olacak, bende 9 aydir sanayide yatan FJ40 i eve getirecegim artik.
Bu isin en guzel yani evin arkasi direk arazi ;D
Faruk abi aracın son resim ve bilgilerini nasıl görürüz. Benim bir arkadaş bakıyor. Aksesuarlı ve aksesuarsız fiyatları bildirirsen bir sorayım.
THE FARUK' Alıntı:
Arkadaşlar 2009 model prodo var antalyada 90.000 tl ye anlaştım gibi bu yüzde lan 100 ü satıyorum dileyene exstralarını söküp orjinali gibide verebilirim bilgilerinize..
Tesekkur ederim Kursat biz zaten yapiyorduk, kresin araci benim oglani kayinpederin evinden aliyor. Bizde her gun 1 km off road yaparak kestirmeden gidiyorduk.
Simdi bende ayni siteye tasinacagim, hepinizi beklerim, evin cevresi gercekten off road icin ideal
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Yavuz'un mutfak dolabında falan diff. pimi var yedek. Alıp takıyor hemencik oradan. Sedat'ın arabanın arkası da İvedik gibi olmuş, onu da kendilerine benzettiler yazık ;D ;D ;D İnsan Libya'da çalışıp LR'ci olur mu yaa günah günah cık cık cık...
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Yavuz'un mutfak dolabında falan diff. pimi var yedek. Alıp takıyor hemencik oradan. Sedat'ın arabanın arkası da İvedik gibi olmuş, onu da kendilerine benzettiler yazık ;D ;D ;D İnsan Libya'da çalışıp LR'ci olur mu yaa günah günah cık cık cık...
Benim arabanin sadece arkasi olsa iyi, tavandaki kutuda yedek parca dolu. Sizin yuzunuzden yola korkarak ciktim, yanima bir suru yedek parca aldim, 5700 km sonrada hicbirini kullanmadan geri geldim. 8)
Benim arabanin sadece arkasi olsa iyi, tavandaki kutuda yedek parca dolu. Sizin yuzunuzden yola korkarak ciktim, yanima bir suru yedek parca aldim, 5700 km sonrada hicbirini kullanmadan geri geldim. 8)