Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,050,168
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cemtascioglu' Alıntı:
abi bende prado yapıcam 1.2 seneye kadar aklıma o gırdı satık full land rover var arkadaslar 70.000 tl alana hayırlı olsun full modıfıkasyonlu ayrıca aklınıca ne geliyorsa yuruyen motor hersey yenısıyle ve orj le degisti 1 adet yedek sanjımanda hedıye sıfırdır oda

Sevgili cem pradoyu çiftlicez desene.. ;)

Etiketler

cemtascioglu' Alıntı:
kursat ıstedıgın zaman al kullan yıkat getır aramızda sorun degıl valla sakın laf olsun dıye soyledıgımı sanma ıstedıgın zaman al kullan ben bakmam oyle seylere

Cem kardeşim aynen aramızda arabanın lafı yok :smiley: saoalsın

Sedatcım hayırlı olsun, güle güle oturun.

hsbasar' Alıntı:
Heytem yaptikca gaza geliyoruz zaten ;D

Ev isini hallettik gibi, birkac gune kadar altinda 60m2 atolyesi olan bir evimiz olacak, bende 9 aydir sanayide yatan FJ40 i eve getirecegim artik.
Bu isin en guzel yani evin arkasi direk arazi ;D

Faruk abi aracın son resim ve bilgilerini nasıl görürüz. Benim bir arkadaş bakıyor. Aksesuarlı ve aksesuarsız fiyatları bildirirsen bir sorayım.

THE FARUK' Alıntı:
Arkadaşlar 2009 model prodo var antalyada 90.000 tl ye anlaştım gibi bu yüzde lan 100 ü satıyorum dileyene exstralarını söküp orjinali gibide verebilirim bilgilerinize..

Bakkan' Alıntı:
Faruk abi aracın son resim ve bilgilerini nasıl görürüz. Benim bir arkadaş bakıyor. Aksesuarlı ve aksesuarsız fiyatları bildirirsen bir sorayım.

Burakcım aracın resimleri... antoff gezilerimizde... var

yeni land.jpg

Sedat hayırlı olsun güle güle oturun :smiley: Yavuz abi gibi sende artık arka bahçe off roaduna başlarsın :smiley:

Tempus' Alıntı:
Sedat hayırlı olsun güle güle oturun :smiley: Yavuz abi gibi sende artık arka bahçe off roaduna başlarsın :smiley:

:D :D

Tesekkur ederim Kursat biz zaten yapiyorduk, kresin araci benim oglani kayinpederin evinden aliyor. Bizde her gun 1 km off road yaparak kestirmeden gidiyorduk.
Simdi bende ayni siteye tasinacagim, hepinizi beklerim, evin cevresi gercekten off road icin ideal :smiley:

çağlar' Alıntı:
ev yakın olunca araba kırıldığında ulaşım pratik oluyordur ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Yavuz'un mutfak dolabında falan diff. pimi var yedek. Alıp takıyor hemencik oradan. Sedat'ın arabanın arkası da İvedik gibi olmuş, onu da kendilerine benzettiler yazık ;D ;D ;D İnsan Libya'da çalışıp LR'ci olur mu yaa günah günah cık cık cık...

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Yavuz'un mutfak dolabında falan diff. pimi var yedek. Alıp takıyor hemencik oradan. Sedat'ın arabanın arkası da İvedik gibi olmuş, onu da kendilerine benzettiler yazık ;D ;D ;D İnsan Libya'da çalışıp LR'ci olur mu yaa günah günah cık cık cık...

al ikinciside geldi ;D ;D ;D

Benim arabanin sadece arkasi olsa iyi, tavandaki kutuda yedek parca dolu. Sizin yuzunuzden yola korkarak ciktim, yanima bir suru yedek parca aldim, 5700 km sonrada hicbirini kullanmadan geri geldim. 8)

hsbasar' Alıntı:
al ikinciside geldi ;D ;D ;D

Benim arabanin sadece arkasi olsa iyi, tavandaki kutuda yedek parca dolu. Sizin yuzunuzden yola korkarak ciktim, yanima bir suru yedek parca aldim, 5700 km sonrada hicbirini kullanmadan geri geldim. 8)
Büyük konuşmadaki en son nokta:smiley:))))
İlk gezinin sonunda araban Cazcı Kardeşler-1'deki gibi dağılacak ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.