KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Faruk abı geçen gün temde gazliyodum. Aklima geldi ya bu adam 100 neden satiyoda pradoya takti nr gordu eksik veya fazla bir aydinlar bizi bakalim. parça konusunda 100 daha rahat e dahada geniş nedir sikinti.
Faruk abı geçen gün temde gazliyodum. Aklima geldi ya bu adam 100 neden satiyoda pradoya takti nr gordu eksik veya fazla bir aydinlar bizi bakalim. parça konusunda 100 daha rahat e dahada geniş nedir sikinti.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Yavuz'un mutfak dolabında falan diff. pimi var yedek. Alıp takıyor hemencik oradan. Sedat'ın arabanın arkası da İvedik gibi olmuş, onu da kendilerine benzettiler yazık ;D ;D ;D İnsan Libya'da çalışıp LR'ci olur mu yaa günah günah cık cık cık...
Senin diline acı biber sürerim , 2 LR 1 aydır yollardayız biz, ne derdimiz var ne parça sıkıntımız dere tepe geziyoruz, Senin gibi ayvalığa gitmek için uçak bileti aramıyoruz
lpg ile motorin arasında çok fazla fark kalmadığını dikkate alacak olursak
ve bu aracı fazla off road a sokmıyacağınıda düşünürsek Faruk abinin bence keyifsiz olacak ama kendüsü bütün muhalefetimize rağmen tutkuyla peşinden koşuyor ;D ;D
lpg ile motorin arasında çok fazla fark kalmadığını dikkate alacak olursak
ve bu aracı fazla off road a sokmıyacağınıda düşünürsek Faruk abinin bence keyifsiz olacak ama kendüsü bütün muhalefetimize rağmen tutkuyla peşinden koşuyor ;D ;D
Yakit gideri olarak aslinda pek fark yok ama lpg eziyeti cekilmez kardeşim. deposu dert menzili dert birde kiçinda bonbayla dolaşiyosun. İmkan varsa dizel ama yoksa lpg de seçenek tabi