Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
Tesekkur ederim Faruk abi
THE FARUK' Alıntı:Sedatcım hayırlı ve uğurlu olsun kardeşim..
Tesekkur ederim Faruk abi

THE FARUK' Alıntı:Sedatcım hayırlı ve uğurlu olsun kardeşim..
RedlinE' Alıntı:Faruk abı geçen gün temde gazliyodum. Aklima geldi ya bu adam 100 neden satiyoda pradoya takti nr gordu eksik veya fazla bir aydinlar bizi bakalim. parça konusunda 100 daha rahat e dahada geniş nedir sikinti.
umutcelikel' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Yavuz'un mutfak dolabında falan diff. pimi var yedek. Alıp takıyor hemencik oradan. Sedat'ın arabanın arkası da İvedik gibi olmuş, onu da kendilerine benzettiler yazık ;D ;D ;D İnsan Libya'da çalışıp LR'ci olur mu yaa günah günah cık cık cık...
Buyur?discovery-V8' Alıntı:Senin gibi ayvalığa gitmek için uçak bileti aramıyoruz![]()
umutcelikel' Alıntı:Buyur?
Anam yardım edin Yavuzun şöför koltuğunun altından esen sıcak hava dengesini bozdu sanırsam ;D ;D ;D Halisünaysonlar başladı...
RedlinE' Alıntı:Faruk abı geçen gün temde gazliyodum. Aklima geldi ya bu adam 100 neden satiyoda pradoya takti nr gordu eksik veya fazla bir aydinlar bizi bakalim. parça konusunda 100 daha rahat e dahada geniş nedir sikinti.
lpg ile motorin arasında çok fazla fark kalmadığını dikkate alacak olursakRedlinE' Alıntı:Dizelse dicek birşey yok. Alinir vesselam
bsayil' Alıntı:günaydınlarrr ;D ;D ;D
biz buna kısaca Faruk abiye rahat battı diyoruz
bsayil' Alıntı:lpg ile motorin arasında çok fazla fark kalmadığını dikkate alacak olursak
ve bu aracı fazla off road a sokmıyacağınıda düşünürsek Faruk abinin bence keyifsiz olacak ama kendüsü bütün muhalefetimize rağmen tutkuyla peşinden koşuyor ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;DTHE FARUK' Alıntı:Aşığım bu makineye be barbarosum..![]()