XXSİLVERADOXX
kzj 70 fj40
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
altan abi selam
altan abi selam
XXSİLVERADOXX' Alıntı:akınjeep te bitane var,o da 190000 den 124000 e düşürülmüş, ama cok temiz
ona da baktik 36 dan asagi dusmuyor,gecen sene 26-27 liralik araclar busene 10.000 koymus ustune,mantikli fiyatmi benzinli arac icinXXSİLVERADOXX' Alıntı:akınjeep te bitane var,o da 190000 den 124000 e düşürülmüş, ama cok temiz
heytem hocanin yazdigi aracin ici cok daha temiz ,30 a verse alinir gibiTempus' Alıntı:abi ben baktım o araca o temizse benimki sıfır ;D
avatardaXXSİLVERADOXX' Alıntı:vx 100 nerde abi
bursa da gormustunXXSİLVERADOXX' Alıntı:senin araç müthiş
altay41' Alıntı:heytem hocanin yazdigi aracin ici cok daha temiz ,30 a verse alinir gibi
Kursat motoru bakilmistir,zaten yag su degistir devam ne gerkli ki toyota icin,Tempus' Alıntı:aşkındaki benim gördüğüm en yıpranmış vx80 lerden biri, araba ilgisiz kalmış komple bir elden geçmesi lazım, kaporta, iç temizlik vs. araba dıştan öyleysede yürürü motoruda bakılmamıştır diye düşündürdü beni 30 dan fazla etmez dedim ben o araç için baktığım kişiye
altay41' Alıntı:Kursat motoru bakilmistir,zaten yag su degistir devam ne gerkli ki toyota icin,
ama diger konularda haklisin,bir de ciplak araba icin 35-36 cok fazla,ustune 10-15 daha masraf olacak al sana 50 bin
yok okadar temiz degil,bir kac parca boya ve degiseni var,ben de tam olarak bilmiyorum nelerin degistigini ama hicbir sorun yok,iyi durumdaXXSİLVERADOXX' Alıntı:gördüm, tertemizdi