Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,045,935
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

RedlinE' Alıntı:
Altan abı geçen senden bahsedıyorum ben dızel ıcın.
ilandaki en yeni araç içinse jantlarina kadar boyanmiş 3-4 parça işi degil o ama diri duruyor.
Masut abıyı kaybettıgımıze çok uzuldum
bir senedir bakmadigimiz 80 kalmadi,goruyorsun durumu,en son 93 diesele baktik,26 verdik ,olsaydi,15 bin masrafla iyi arac olurdu,yorulmamis arac ,adam tuturdu 30bin diye ,neymis Askin da 25 vermis araca ben de 26 verdim bin fazla,yok dedi
ben kendime bile alirdim 26 ya,bir aysonra da kimse taniyamazdi araci

Etiketler

altan abı aracın tavanında ıslem vardı aynı aracsa eger sol taraf kopmle boyalı artı kapı ıclerı paslı boyle aracmı arıyosun. aram ıst ye ılk geldıgınde gordum aracı rakamı 25 falan degıldı begenmedık askına gıttı satılmaya tanıdıgımız bır abıde kaldı bır kac gun ondada turbo dızel var.

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
altan abi ilanda varmı senin arac
heytem hocam,
senin mesaji kacirmisim,yok ilan vermedim,ustte yazdigim sebeplerden,satabilirim su an biniyorum,acelem yok satmak icin
lpg icin buyuk tank ariyorum bulunca lpg takdiricam,o yuzden araca binemiyorum,evin onunde yatiyor arac :mad:

RedlinE' Alıntı:
altan abı aracın tavanında ıslem vardı aynı aracsa eger sol taraf kopmle boyalı artı kapı ıclerı paslı boyle aracmı arıyosun. aram ıst ye ılk geldıgınde gordum aracı rakamı 25 falan degıldı begenmedık askına gıttı satılmaya tanıdıgımız bır abıde kaldı bır kac gun ondada turbo dızel var.
ben zaten komple kupayi degistirmeyi dusunuyordum,1hz motora da senin aracin manifoldu aynen uyuyormus,turbo da problem degil yani o arac icin
birde kilit kaliyor geriye

him şimdi anladim o projeye devam
o şekilde mantıklı olabilir ama bir tek sana
yoksa o araç mantikli degil.
araç satma falan gene kaşinti almiş.

RedlinE' Alıntı:
him şimdi anladim o projeye devam
o şekilde mantıklı olabilir ama bir tek sana
yoksa o araç mantikli degil.
araç satma falan gene kaşinti almiş.
ne bileyim,bir de yaz donemi bos gecti ya ondandir,neyse benim kanka araci aldi ya,daha hareketli olur bundan sonra,
bj 75 e de suruiyeden hidrolik direksiyon almistim,birader de amerikadan arkaya kilit getirtti,o da sekle girdi sayilir,yani bizim takim olusuyor yavas yavas

günaydın arkadaşlar gece baya muhabbet varmış bütün toyotaların seceremesi dökülmüş verdikleri bilgiler için herkese teşekkürler artık yolda vx80 görsem bu aracın kilometresi düşürülmüş sağdan darbeli diyesim geliyor keşke aracımı almadan sizleri tanısaydım diyesim geliyor olsun ben bj75 de mutluyum ama vx80 nım olsa fena olmazdı janjanlı janjanlı ;D ;D ;D ;D ;D

simurg2' Alıntı:
günaydın arkadaşlar gece baya muhabbet varmış bütün toyotaların seceremesi dökülmüş verdikleri bilgiler için herkese teşekkürler artık yolda vx80 görsem bu aracın kilometresi düşürülmüş sağdan darbeli diyesim geliyor keşke aracımı almadan sizleri tanısaydım diyesim geliyor olsun ben bj75 de mutluyum ama vx80 nım olsa fena olmazdı janjanlı janjanlı ;D ;D ;D ;D ;D
senin aracin gayet iyi hic kasinma,
80 diesel bulursan olur da,ona da para yetmiyor

arkadaşlar hani benim aracın çok yakmasından şikayetciydim ya 0,468 krş yakıyordu diye geçen bursaya gittim üst bagaj üste çadır aynı vaziyette 0,360krş yaktı (250km yol yaptım yola çıkarken depoyu fulledim 200 tl doldu dönüşte aynı istasyonda tekrar fulledim 90tl mazot aldı mazot litre fiyatı 2,90 oda 31 litre mazota tekabul ediyor araca yaptığım ekstıra mazot katkısı ve radyetöru söktürüp şişlettim bunlarınmı etkısı oldumu anlıyamadım 100kmde 12,4 litre yaktı üst bagaj ve çadırdan dolayı yüzde 10-15 artığını hesap edersek araç üst bagajsız bursa yolu tam otoban sayılmaz ama otoban diyelim 10-11 litre yakar defalarca hesap ettim katkının mı yoksa radyetör temizletmeninmi bukadar fark ettiğini anlıyamadım sizce ??? ??? ??? ???
Neden bukadar yakıta takıldığıma gelince pompayı söktürecektim(nedense pompacı bile sokmeyelim gerek yok boşuna masraf çıkar eniyi ihtimalle 300-500 tl alırız paran boşa gider diyorlardı )yakaladığım bu rakkamdan sonra vazgeçtim iyimi ettik kötümü ettik göreceğiz.Tatilde henüz çıkamadık ramazan bayramında kısmet olursa karadeniz yaylalar ve oradan akdeniz yapmayı düşünüyoruz (aracımızda eksikler var ama gözü karartık artık )oda 5000km falan yapıyor sizde taktır edersiniz 0,468krş kmde yakarla 0,360krş kmde yakar arasında 0,100krş fark var ada yaptığım masrafa değerdiye düşünmüştüm şu an aracımın yakarında mutluyum :D :D :D :D inşallah bir aksılık yoktur.umarım başınızı ağartmadım

sozler yalan ruskiler varken napcak bizim muhabbetimizi kiş olunca doner bize

Nasil yuklendim ama :smiley:

Bakkan' Alıntı:
Dediğin gibi ortam güzel galiba, olmazsa biz gidelim ziyaretine ;D
Adamin oteline tatile gittik,ne yuzunu gormesi,sesini duymak bile nasip olmadi,
birde adami ariyoruz coluk cocuk tatile gelecez diye, buyur gel abi diyor direkt olarak,adam soylemezmi abi yanliz gel,burasi biraz hareketli,%80 rus var filan yok, 3 gun kalabildik :-[ :mad:

Barbaros sagolsun
ruslar hakikaten gercek :D :D

yahu arkadaşlar ben yoğunum , altan abi kusura bakma valla geldin bir görüşemeden gittik , ruslar filan her milleten insan varda ben valla ilgilenemiyorum :D , bu arada ne zaman isterseniz kamp programı yapalım siz tarihi koyun yeter ,her kes bir yerlerde ,yazlık tatil ,isterseniz tarihine karar verin bayram sonrası patlatalım

hadibakalım beyler terihi belirleyin bayram sonu olsun bu iş kollarısıvayın ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,082
Kayıtlı Üye Sayımız
166,825
Kaydolan Son Üyemiz
sadikacar60

Çevrimiçi üyeler

Geri