Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,008,666
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

merhaba ve iyi geceler herkese, daha once yorum yapildiysa ve kacirdiysam simdiden ozur dilerim ama asagidaki arac hakkinda bilgisi olan var mi bir arkadasim bakiyor da... simdiden tesekkurler...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-sibinden-2004-model-land-cruiser-29079258/detay

Etiketler

Serkan bey araç hakkinda bir yorum yapilmadi forumda fiyati yüksek modeli yüksek ona rahmen dizel degil yani burdaki arkadaşlari çekecek birşey yok araçda Arkadaşiniz aldigi bilgileri burda paylaşabilirseniz herkez fikrini söyliyebilir. Satici tok satici anladigim kadariyla iki kelime açiklama yazamamiş. kolay gele

Bunun oncesi var birde 1,3 motoruyla karşi koymaya çalişiyor patiler falann tabi klasik don lastigi oluveriyor.
Ordaki gurup birde isim koymuşlar tarigin tenekeye ...

RedlinE' Alıntı:
Bunun oncesi var birde 1,3 motoruyla karşi koymaya çalişiyor patiler falann tabi klasik don lastigi oluveriyor.
Ordaki gurup birde isim koymuşlar tarigin tenekeye ...

Şanzımanı dağıtmamış allahdan yada difransiyeli zorlayıpda ;D

RedlinE' Alıntı:
D O K T O R B U N E ????

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1490727041680

DOKTOR BU NE
NE NE eğlence bunları insanlar seyredecek o beni boşta çeken patrol gece tamponunu defendere bıraktı kaçtı onuda ekliyimmiiiii he ekliyimmiiii

ekle ulenn eklee
adam senin tampona ayagini koymuş sigara içiyomuş onuda eklee
çakma laz

al ulen al ömrümü yedin ömrümüüüüüüü ;D ;D

http://www.dailymotion.com/video/xey8ul_facebook-taryk-yylmaz_sport

bunu nereye bağladınız laaa sizzz diyo hahahahahaaaaaaayyyyyyyy ölüyorum ölüyorrrrrrrr
herzmanki yerine her zamankiiiiiii :D :D :D :D :D :D :D şoka girdi adam bülent fazla parçalama o arabayuı seneye bana lazımmmmm :D :D :D

RedlinE' Alıntı:
Serkan bey araç hakkinda bir yorum yapilmadi forumda fiyati yüksek modeli yüksek ona rahmen dizel degil yani burdaki arkadaşlari çekecek birşey yok araçda Arkadaşiniz aldigi bilgileri burda paylaşabilirseniz herkez fikrini söyliyebilir. Satici tok satici anladigim kadariyla iki kelime açiklama yazamamiş. kolay gele

Cok tesekkurler, bilgi alinca burada paylasirim arkadasim da henuz konusmamis sahibi ile...

::smiley: ::smiley: ordamısın gardaşummm ne oldiiiii ;D ;D ;D bana bulaşmayın bak bana bulaşanın arabası arızalanıyo sonra üzülüyorum aman haaa

ya tarık adamın bula bula tamponuna mı bahane bulabiliyorsun yani bumudur ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

SON KONULAR

Geri