KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhaba ve iyi geceler herkese, daha once yorum yapildiysa ve kacirdiysam simdiden ozur dilerim ama asagidaki arac hakkinda bilgisi olan var mi bir arkadasim bakiyor da... simdiden tesekkurler...
Serkan bey araç hakkinda bir yorum yapilmadi forumda fiyati yüksek modeli yüksek ona rahmen dizel degil yani burdaki arkadaşlari çekecek birşey yok araçda Arkadaşiniz aldigi bilgileri burda paylaşabilirseniz herkez fikrini söyliyebilir. Satici tok satici anladigim kadariyla iki kelime açiklama yazamamiş. kolay gele
Bunun oncesi var birde 1,3 motoruyla karşi koymaya çalişiyor patiler falann tabi klasik don lastigi oluveriyor.
Ordaki gurup birde isim koymuşlar tarigin tenekeye ...
Bunun oncesi var birde 1,3 motoruyla karşi koymaya çalişiyor patiler falann tabi klasik don lastigi oluveriyor.
Ordaki gurup birde isim koymuşlar tarigin tenekeye ...
DOKTOR BU NE
NE NE eğlence bunları insanlar seyredecek o beni boşta çeken patrol gece tamponunu defendere bıraktı kaçtı onuda ekliyimmiiiii he ekliyimmiiii
bunu nereye bağladınız laaa sizzz diyo hahahahahaaaaaaayyyyyyyy ölüyorum ölüyorrrrrrrr
herzmanki yerine her zamankiiiiiii şoka girdi adam bülent fazla parçalama o arabayuı seneye bana lazımmmmm
Serkan bey araç hakkinda bir yorum yapilmadi forumda fiyati yüksek modeli yüksek ona rahmen dizel degil yani burdaki arkadaşlari çekecek birşey yok araçda Arkadaşiniz aldigi bilgileri burda paylaşabilirseniz herkez fikrini söyliyebilir. Satici tok satici anladigim kadariyla iki kelime açiklama yazamamiş. kolay gele