Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 997,370

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Erkan, Burakla görüşürsen söylermisin ona özel bir mesaj attım.

80 hepimizin hastalığı oldu, 80 i olanda olmayanda ilanları takip ediyor ;D

ben aracimdan memnunum,bir arkadas icin sormustuk,yalova dan birisi aldi deyince,muhtemel ismail bey dir diye dusundum

kismet isi,
arkadas aksam ilan yoktu dedi,sabah 10.00 da ilani gorup aradigimizda ismail bey,istanbulda araci baktiriyormus
ismail bey artik forumdakilere yalova da bir agirlama yapar artik ;D

altay41' Alıntı:
kismet isi,
arkadas aksam ilan yoktu dedi,sabah 10.00 da ilani gorup aradigimizda ismail bey,istanbulda araci baktiriyormus

yalovada bana uzak be abi

altay41' Alıntı:
kismet isi,

Artık bir tepsi baklavamı yeriz, yoksa Erkanınki gibi bri saç kavurmamı ;D ;D ;D

Ne kavurmaydı ama, Erkan Erkan duy sesimizi, şimdi Antalyalarda da kavurma yapıyorsundur sen.....

Benda dayanadım aradım , km gerçek ise ki öyleye benziyor 10 yılda bir anca böyle araba düşer . Hayırlı olsun alana ve satana.

Her sabah ilk iş bakıyorum düşüyor böyle alana tekrar hayırlı olsun .Birde arkadaşlar disco I leri olanlar yapılı yada yapısız satıyor acep neden toyotalar ipek yolundayamı katılacaklar bu arada o proje ne aşamada bilen varmı arkadaşlar

Ben ev aldığım için satacağım, Barbaros alışkanlıktan satıyor ;D Birşeyleri güncellemesi lazım onun. Yoksa Disco I güzel araç, hatta LR grubunda binilecek en ideal araç

Diğer arkadaşları bilmiyorum.