Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 995,386

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

simurg2' Alıntı:
Bu ne hiz aynı gün daha cevap alamadan satılmış gerçi artık vx80 olunca alsakta almasakta bakıyoruz vx 80 manyaklığı başladı
sedat kardeş burak kardeşin işleri yoğun harıl harıl ford satıyor o yüzden sanırım siteye pek giremiyor

Erkan, Burakla görüşürsen söylermisin ona özel bir mesaj attım.

80 hepimizin hastalığı oldu, 80 i olanda olmayanda ilanları takip ediyor ;D

kismet isi,
arkadas aksam ilan yoktu dedi,sabah 10.00 da ilani gorup aradigimizda ismail bey,istanbulda araci baktiriyormus :D :D
ismail bey artik forumdakilere yalova da bir agirlama yapar artik ;D

altay41' Alıntı:
kismet isi,
arkadas aksam ilan yoktu dedi,sabah 10.00 da ilani gorup aradigimizda ismail bey,istanbulda araci baktiriyormus :D :D

yalovada bana uzak be abi :D

altay41' Alıntı:
kismet isi,

Artık bir tepsi baklavamı yeriz, yoksa Erkanınki gibi bri saç kavurmamı ;D ;D ;D

Ne kavurmaydı ama, Erkan Erkan duy sesimizi, şimdi Antalyalarda da kavurma yapıyorsundur sen..... :D

Benda dayanadım aradım , km gerçek ise ki öyleye benziyor 10 yılda bir anca böyle araba düşer . Hayırlı olsun alana ve satana.

Her sabah ilk iş bakıyorum düşüyor böyle alana tekrar hayırlı olsun .Birde arkadaşlar disco I leri olanlar yapılı yada yapısız satıyor acep neden toyotalar ipek yolundayamı katılacaklar bu arada o proje ne aşamada bilen varmı arkadaşlar

simurg2' Alıntı:
Her sabah ilk iş bakıyorum düşüyor böyle alana tekrar hayırlı olsun .Birde arkadaşlar disco I leri olanlar yapılı yada yapısız satıyor acep neden toyotalar ipek yolundayamı katılacaklar bu arada o proje ne aşamada bilen varmı arkadaşlar

Ben ev aldığım için satacağım, Barbaros alışkanlıktan satıyor ;D Birşeyleri güncellemesi lazım onun. Yoksa Disco I güzel araç, hatta LR grubunda binilecek en ideal araç

Diğer arkadaşları bilmiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

SON KONULAR

Geri