Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 995,386
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

aozturk' Alıntı:
dün güncel olabilseydin bugün sabah konusu geçeni kapardın değil mi ;D ;D ;D ;D sonrada artık nöbeti devrederdin ;D

yok yok ben barbarosdan huylandım. o alıp satmayı seviyor.80 de alsa 3 gün sonra onada bir güncel bulur ;D ;D

Etiketler

çağlar' Alıntı:
yok yok ben barbarosdan huylandım. o alıp satmayı seviyor.80 de alsa 3 gün sonra onada bir güncel bulur ;D ;D

bence gece de araçta yatar eve çıkmaz ;D ;D ;D sen gördün mü ilanı Çağlar

yabancı forumda bir konu açmışlar 80 kasalar için
önemli tamirat ve motor yenileme yapılmadan en yüksek km kimde diye.

507 bin mil (815 bin km.) :eek: :eek: :eek:
vardı en son.. ilk sahibi adam 8 binde km de bir yağ ve filtre değiştirmiş bugüne kadar birde aks kafası değiştirmiş okadar birde dağlık karlık bir amerika coğrafyasında yaşıyor. ;D ;D

çağlar' Alıntı:
yok yokkkk tövbe beceripde alabilirsem aynen ahmet abinin dediği gibi kışta geldi en az 3 ay arabada yatarım valla ;D ;D ;D

çağlar' Alıntı:
yabancı forumda bir konu açmışlar 80 kasalar için
önemli tamirat ve motor yenileme yapılmadan en yüksek km kimde diye.

507 bin mil (815 bin km.) :eek: :eek: :eek:
vardı en son.. ilk sahibi adam 8 binde km de bir yağ ve filtre değiştirmiş bugüne kadar birde aks kafası değiştirmiş okadar birde dağlık karlık bir amerika coğrafyasında yaşıyor. ;D ;D

valla hiç şaşırmam periyodık bakım yapıyorsa biraz da hastasıysa hakkını da vererek kullanıyorsa çalışan demir ışıldar hesabıyla daha çok kullanır. :D :D :D

barbarosa inşallah şöyle birşey düşürücez.çok güzel yapmışlar herşey var ama sade..

Picture-161.jpg

Picture-164.jpg

Picture-168.jpg

Picture-170.jpg

Picture-172.jpg

çağlar' Alıntı:
barbarosa inşallah şöyle birşey düşürücez.çok güzel yapmışlar herşey var ama sade..

bende isterim bundan bu kadar modfy. yeter vede sade. Hatta ön demir için farklı bir model bile var aklımda şu güzelliğe bak ya arkadaş.. ;D ;D ;D sanki 2010 model :D :D

aozturk' Alıntı:
bende isterim bundan bu kadar modfy. yeter vede sade. Hatta ön demir için farklı bir model bile var aklımda şu güzelliğe bak ya arkadaş.. ;D ;D ;D sanki 2010 model :D :D

Üstünde FOR SALE yazıyor,arasakmı acaba ;D ;D ;D

valla çağlarcım ağzından bal damlamış inşallah ne güzel şey o öyle bu gecede kampta buna içerim ben ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
valla çağlarcım ağzından bal damlamış inşallah ne güzel şey o öyle bu gecede kampta buna içerim ben ;D ;D ;D

Faruk duymuyor beni, Barbaros kamp ta herkese çok çok selam ve sevgiler iletirmisin lütfen neşeniz bol olsun şu tenekeci Cemi de kuma bi gömün gelemesin...pardon seni unuttum teneke derken ;D ;D ;D ;D

aozturk' Alıntı:
Faruk duymuyor beni, Barbaros kamp ta herkese çok çok selam ve sevgiler iletirmisin lütfen neşeniz bol olsun şu tenekeci Cemi de kuma bi gömün gelemesin...pardon seni unuttum teneke derken ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D iletirim abi sağolasın
;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

SON KONULAR

Geri